Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Κάλτσες Adidas 3-Stripes Cushioned Crew Socks 3P - black/white

18,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

16,40 € Αποταμιεύετε 9 %
Κωδικός προϊόντος: IC1321
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 96h
παραλλαγές:
Κάλτσες Adidas 3-Stripes Cushioned Crew Socks 3P - white/black
Adidas 3-Stripes Cushioned Crew Socks 3P - white/black
Περισσότερο
16,40 € Adidas 3-Stripes Cushioned Crew Socks 3P - black/white
    ST91697.4
Adidas 3-Stripes Cushioned Crew Socks 3P - Μαύρο/λευκό Ασυμβίβαστη άνεση και ανθεκτικότητα...Περισσότερο

Adidas 3-Stripes Cushioned Crew Socks 3P - Μαύρο/λευκό

Ασυμβίβαστη άνεση και ανθεκτικότητα

Κάντε κάθε βήμα σας ένα άνετο ταξίδι με τις Adidas 3-Stripes Cushioned Crew Socks 3P - μαύρο/λευκό. Σχεδιασμένες με ακρίβεια με ενισχυμένες ζώνες σε περιοχές ιδιαίτερα υψηλής φθοράς, αυτές οι κάλτσες συνδυάζουν άψογα τη μακροχρόνια αντοχή και την απαράμιλλη άνεση που ανταποκρίνεται στα αθλητικά πρότυπα της μάρκας Adidas. Αυτές οι κάλτσες διατίθενται σε συσκευασία τριών τεμαχίων, ιδανική για να συμβαδίζετε με τον ενεργό τρόπο ζωής σας.

Ανώτερη αντικραδασμική προστασία και ανάγλυφη εφαρμογή

Αυτές οι κάλτσες με μαξιλαράκια θέτουν τον πήχη ψηλά με εξαιρετική αντικραδασμική προστασία που υποστηρίζει και προστατεύει τα πόδια σας σε κάθε κίνηση. Η εφαρμογή είναι απαράμιλλη, αγκαλιάζοντας άνετα το σχήμα του ποδιού σας για ελαχιστοποίηση της κίνησης μέσα στο παπούτσι σας για άνετη και ασφαλή εφαρμογή.

Υψηλής ποιότητας, αναπνεύσιμο υλικό

Οι κάλτσες Adidas Cushioned Crew Socks είναι εμποτισμένες με υψηλή ποσότητα βαμβακιού στη σύνθεση του υλικού τους, το οποίο εξασφαλίζει μια μαλακή, αναπνεύσιμη και άνετη αίσθηση στο δέρμα σας. Με βελτιωμένη διαχείριση της υγρασίας, τα πόδια σας θα παραμείνουν στεγνά και φρέσκα, ανεξάρτητα από την ένταση των δραστηριοτήτων σας.

Κομψά και ευέλικτα

Αυτές οι μοντέρνες μαύρες/λευκές κάλτσες, με ανάγλυφο το εμβληματικό σχέδιο με τις τρεις ρίγες και το λογότυπο της Adidas, φέρνουν μια μοντέρνα προσέγγιση στην αθλητική σας ένδυση. Είτε πρόκειται για αθλητικά, είτε για casual, είτε για ρούχα προπόνησης, αυτές οι κάλτσες θα ταιριάξουν αβίαστα με την αισθητική του στυλ σας. Απολαύστε το αρμονικό μείγμα άνεσης, ανθεκτικότητας και στυλ με τις Adidas 3-Stripes Cushioned Crew Socks 3P - μαύρο/λευκό, σχεδιασμένες
Κωδικός προϊόντος ST91697.4
Χρώμα λογότυπου: biały
Μήκος καλτσών: μακριές κάλτσες
Κωδικός κατασκευαστή: IC1321
Κύριο χρώμα: μαύρο
Ζεύγάρι: 3 ζευγάρια
Υλικό: 62% bawełna, 36% poliester, 1% elastan, 1% poliamid
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.