Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Σταθεροποιητής Zamst Wrist Band

23,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

20,90 € Αποταμιεύετε 9 %
Κωδικός προϊόντος: 251070
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
20,90 € Zamst Wrist Band
    ST26163.1
Σταθεροποιητής ζώνης καρπού Zamst Ζήστε την κορυφαία εμπειρία της ιατρικής προστασίας με το...Περισσότερο

Σταθεροποιητής ζώνης καρπού Zamst

Ζήστε την κορυφαία εμπειρία της ιατρικής προστασίας με το Zamst Wrist Band, που σας προσφέρει η Tennis Zone! Ειδικά κατασκευασμένα από υλικά ανώτερης ποιότητας, τα προϊόντα της Zamst είναι το αποκορύφωμα ετών αφοσιωμένης επιστημονικής έρευνας με στόχο την κατανόηση του ανθρώπινου σώματος, κυρίως των περιορισμών του. Το Zamst Wrist Band φημίζεται για την εξαιρετική ευκολία χρήσης και την ευελιξία του σε πολλούς αθλητικούς κλάδους, καθιστώντας το αγαπημένη επιλογή μεταξύ αθλητών παγκόσμιας κλάσης, όπως οι Isaiah Thomas, Von Miller, Ryan Getzlaf, Scott Langley, Melissa Arnot και Amy Cragg.

Σχεδιασμός & λειτουργικότητα

Ο σταθεροποιητής Zamst Wrist Band διαθέτει στιβαρό υλικό που εξασφαλίζει ισχυρή σταθεροποίηση και επαρκές επίπεδο συμπίεσης στην άρθρωση. Ο ιμάντας Velcro δύο τμημάτων επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή και τον πλήρη έλεγχο του επιπέδου συμπίεσης, καθιστώντας το εξαιρετικό βοήθημα κατά τη διάρκεια της θεραπείας σοβαρών συμπτωμάτων πόνου και αστάθειας του καρπού. Ο αντιολισθητικός εσωτερικός ιμάντας ασφαλίζει τη ζώνη στη θέση της, ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής άσκησης. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μια θήκη με φερμουάρ και πλέγμα για εύκολη αποθήκευση και φορητότητα.

Εφαρμογή & υποστήριξη

Η ζώνη καρπού Zamst: - βοηθάει στη θεραπεία τόσο των οξέων όσο και των χρόνιων τραυματισμών, - παρέχει βέλτιστη συμπίεση στην άρθρωση, - μειώνει τον κίνδυνο υποτροπής της φλεγμονής. Η ζώνη ενσωματώνει τις ακόλουθες βασικές τεχνολογίες: i-Fit και Grip Tech, εξασφαλίζοντας μέγιστη υποστήριξη και άνεση.

Προδιαγραφές μεγέθους

| Μέγεθος | Μέτρηση (cm) | |--------|------------------| | Small | 13-17 | | Medium | 17-23 | Αυτή η ζώνη καρπού είναι κυρίως μαύρη, αλλά είμαστε ανοιχτοί στην προμήθεια άλλων μεγεθών που προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια. Γνωρίστε την απαράμιλλη ποιότητα της Zamst - τον αξιόπιστο συνεργάτη της Γαλλικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, της Ιαπωνικής Επαγγελματικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, του Οργανισμού της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ Γυναικών, της Γαλλικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ, της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ και του Οργανισμού της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ. Αφήστε την καλύτερη αθλητική προστατευτική ένδυση να σας βοηθήσει στην πορεία σας προς την πλήρη αποκατάσταση.
Κωδικός προϊόντος ST26163.1
Κύριο χρώμα: μαύρο
Κωδικός κατασκευαστή: 251070
Υλικό: νάιλον, πολυεστέρα, πολυουρεθάνη, λατέξ
τεχνολογίες
Grip Tech
i-Fit
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.