Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Γυαλιά Calvin Klein Must TPU Logo Visor - bright white

54,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

34,90 € Αποταμιεύετε 35 %
Κωδικός προϊόντος: K60K610670-YAF
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
παραλλαγές:
Γυαλιά Calvin Klein Must TPU Logo Visor - black
Calvin Klein Must TPU Logo Visor - black
Περισσότερο
Ποσότητα διαθέσιμη
3 τεμ.

Calvin Klein Must TPU Logo Visor - bright white

34,90 € Calvin Klein Must TPU Logo Visor - bright white
    ST88437
Calvin Klein Must TPU Logo Visor - Φωτεινό λευκό Απολαύστε το τέλειο μείγμα στυλ, άνεσης και...Περισσότερο

Calvin Klein Must TPU Logo Visor - Φωτεινό λευκό

Απολαύστε το τέλειο μείγμα στυλ, άνεσης και λειτουργικότητας με το Calvin Klein Must TPU Logo Visor σε φωτεινό λευκό χρώμα.

Λεπτομερής σχεδιασμός και δεξιοτεχνία

Αυτό το πολυτελές γείσο που παρουσίασε η Calvin Klein φέρει την υπογραφή της εξαιρετικής δεξιοτεχνίας για την οποία η μάρκα είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη. Το τολμηρό και εκφραστικό λογότυπο TPU, σε αντίθεση με τη φωτεινή λευκή απόχρωση του γείσου, είναι συνώνυμο με το μοντέρνο πνεύμα της Calvin Klein.

Απαράμιλλη άνεση

Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πολυεστέρα, αυτή η γείσο αποτελεί παράδειγμα ανθεκτικότητας και άνεσης. Το εσωτερικό της διαθέτει επένδυση κατασκευασμένη από μαλακό, διάτρητο υλικό που εξασφαλίζει καλό εξαερισμό και αποτελεσματική απορρόφηση της υγρασίας. Είτε παίζετε το αγαπημένο σας άθλημα, είτε έχετε μια μέρα στην παραλία, είτε απλώς απολαμβάνετε μια ηλιόλουστη μέρα έξω, αυτή η προσωπίδα προσφέρει αδιάλειπτη άνεση για παρατεταμένη χρήση.

Τέλεια εφαρμογή και ευκολία

Προσαρμοσμένη για να ανταποκρίνεται στις ποικίλες ανάγκες των χρηστών της, αυτή η προσωπίδα διαθέτει πίσω ρυθμιζόμενο κούμπωμα με κουμπωτό, επιτρέποντας την εύκολη τροποποίηση του μεγέθους για βέλτιστη εφαρμογή. Το κλείσιμο με κουμπωτό εξασφαλίζει επίσης ότι η προσωπίδα παραμένει ασφαλής στο κεφάλι σας ακόμη και κατά τη διάρκεια επίπονων δραστηριοτήτων.

Ανθεκτική και εύκολη στη συντήρηση

Η ποιότητα του υφάσματος και ο ανθεκτικός σχεδιασμός του Calvin Klein Must TPU Logo Visor το καθιστούν ένα αξεσουάρ που συντηρείται εύκολα. Τόσο ανθεκτική όσο και κομψή, αυτή η προσωπίδα αντέχει στην τακτική φθορά και το πλύσιμο, εξασφαλίζοντας ότι θα παραμείνει σημαντικό μέρος της συλλογής αξεσουάρ σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με αυτή την προσωπίδα Calvin Klein, ενσαρκώστε το τέλειο μείγμα νεωτερικότητας, μινιμαλισμού και πρακτικότητας. Βγείτε έξω με στυλ και προστατέψτε τον εαυτό σας από
Κωδικός προϊόντος ST88437
Κωδικός κατασκευαστή: K60K610670-YAF
Κύριο χρώμα: Ασπρο
Χρώμα λογότυπου: ασημένιο
Υλικό: 100% πολυεστέρας
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.