Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

μπρελόκ Roland Garros Logo

11,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

6,40 € Αποταμιεύετε 42 %
Κωδικός προϊόντος: 206RGS601ITS
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Roland Garros Logo

6,40 € Roland Garros Logo
    ST84361
Μπρελόκ με λογότυπο Roland Garros Εισάγετε τα αξιόπιστα και εμπνευσμένα από την τέχνη σχέδια...Περισσότερο

Μπρελόκ με λογότυπο Roland Garros

Εισάγετε τα αξιόπιστα και εμπνευσμένα από την τέχνη σχέδια του Roland Garros στο καθημερινό σας πρόγραμμα με το αποκλειστικό μας μπρελόκ με το λογότυπο Roland Garros. Τόσο σύμβολο της γοητείας του τουρνουά όσο και πρακτικό αξεσουάρ, αυτό το μπρελόκ θα προσθέσει μια αθλητική αλλά και εκλεπτυσμένη πινελιά στα πράγματά σας.

Ποιότητα και σχεδιασμός υψηλής ποιότητας

Κατασκευασμένο από καουτσούκ για να ενισχύσει τη μακροζωία και την ανθεκτικότητα, αυτό το μπρελόκ έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου. Η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και η ανώτερη ποιότητα μιλούν για τη δέσμευσή μας να παρέχουμε αξιόλογα προϊόντα merchandising. Το έντονα πολύχρωμο, ανάγλυφο λογότυπο του Roland Garros το ξεχωρίζει από το πλήθος, καθιστώντας αυτό το μπρελόκ όχι μόνο εξαιρετικά λειτουργικό αλλά και ένα άμεσο μάτι που τραβάει τα βλέμματα.

Ιδανικό για τους λάτρεις του τένις

Το μπρελόκ με το λογότυπο Roland Garros είναι ένα ιδανικό αξεσουάρ για τους ένθερμους οπαδούς και ακόλουθους του αξιόλογου τουρνουά του Γαλλικού Όπεν. Ο χαρακτηριστικός και αναγνωρίσιμος σχεδιασμός του είναι ο τέλειος τρόπος για να εκφράσετε το πάθος σας για την αγάπη του παιχνιδιού. Συνδυάζει αβίαστα το προσωπικό στυλ με την αγάπη για ένα από τα πιο διάσημα γεγονότα τένις στον κόσμο.

Αθλητισμός. Μόδα. Lifestyle

Γιατί να συμβιβαστείτε με λιγότερα όταν μπορείτε να αποκτήσετε ένα αξεσουάρ που συνδυάζει με όμορφο τρόπο τον αθλητισμό, τη μόδα και τον τρόπο ζωής; Λατρέψτε το πνεύμα σας για το τένις με αυτό το κομψό, ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας μπρελόκ με το λογότυπο Roland Garros και φέρτε ένα μικρό κομμάτι του Γαλλικού Όπεν στην τσέπη σας!

Κωδικός προϊόντος ST84361
Συσκευασία (αριθμός τεμαχίων): 1
Κύριο χρώμα: πολύχρωμο
Τουρνουά: Roland Garros
Κωδικός κατασκευαστή: 206RGS601ITS
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.