Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Επιστροφές και παράπονα

I. Επιστροφές

1. Το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση πώλησης (επιστροφή) σύμφωνα με το άρθρο 27 του νόμου περί δικαιωμάτων του καταναλωτή, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση εντός 14 ημερών κατά την ηλεκτρονική αγορά. Το εν λόγω δικαίωμα ισχύει για τον καταναλωτή και, ως εκ τούτου, όχι για το φυσικό πρόσωπο που ασκεί οικονομική δραστηριότητα, το οποίο χρησιμοποίησε τα αγαθά για την άσκηση της εν λόγω δραστηριότητας.

2. Η επιστροφή των αγαθών μπορεί να γίνει με βάση την απόδειξη της αγοράς. Τα επιστρεφόμενα αγαθά δεν πρέπει να φέρουν σημάδια φθοράς. 3. Ο καταναλωτής μπορεί να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση αγοράς εντός παρατεταμένης προθεσμίας έως 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Τα αγαθά πρέπει να επιστραφούν με το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ και τη σημείωση "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ" στην ακόλουθη διεύθυνση:

Embonilo - tennis-zone.gr
Σοφίας Βέμπο 25
16561, Γλυφάδα

3. Τα έξοδα αποστολής στο Tennis-Zone.gr κατά την επιστροφή βαρύνουν τον αποστολέα.

4. Επιστροφές με αντικαταβολή δεν θα γίνονται δεκτές.

5. Σε περίπτωση πλήρους επιστροφής της παραγγελίας, η επιστροφή περιλαμβάνει την αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων μαζί με τυχόν έξοδα αποστολής (που βρίσκονται στην απόδειξη). Σε περίπτωση μερικής επιστροφής, το ποσό που μεταφέρεται δεν περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής.

6. Κατά την επιστροφή ενός προϊόντος, το σύστημα αφαιρεί τις αξίες των παραγγελθέντων προϊόντων από το ιστορικό παραγγελιών, γεγονός που επηρεάζει το όριο έκπτωσης που επιτυγχάνεται στο σύστημα επιβράβευσης.

7. Η επιστροφή χρημάτων για τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πραγματοποιείται το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των επιστρεφόμενων προϊόντων από τον Πελάτη. Η επιστροφή χρημάτων αφορά το κόστος του προϊόντος/των προϊόντων με τα έξοδα αποστολής (μόνο σε περίπτωση πλήρους επιστροφής). Η επιστροφή χρημάτων γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο Πελάτης.

ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 


II. ΠΑΡΆΠΟΝΑ ΠΑΡΆΔΟΣΗΣ

1. Σε περίπτωση υποβολής παραπόνου, παρακαλούμε συμπληρώστε ευανάγνωστα και στείλτε το στη διεύθυνση: Embonilo - tennis-zone.gr Σοφίας Βέμπο 25 16561, Γλυφάδα (μαζί με τα καταγγελλόμενα εμπορεύματα) έντυπο καταγγελίας. Ειδικότερα, πρέπει να παρέχονται τα εξής: όνομα, επώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας (e-mail, τηλέφωνο) και λεπτομερής περιγραφή του ελαττώματος του προϊόντος που αποτελεί αντικείμενο της καταγγελίας. Μαζί με το προϊόν της καταγγελίας πρέπει να αποσταλεί απόδειξη αγοράς (απόδειξη/τιμολόγιο, απόδειξη πληρωμής, αριθμός παραγγελίας). Τα υπό καταγγελία προϊόντα πρέπει να είναι καθαρισμένα από τυχόν ρύπους.

2. Τα δέματα με αντικαταβολή δεν γίνονται δεκτά.

3. Σημειώστε ότι τα προϊόντα που αποστέλλονται στο πλαίσιο της καταγγελίας πρέπει να πληρούν τις βασικές απαιτήσεις υγιεινής. Ο Πελάτης υποχρεούται να προσκομίσει τα καταγγελλόμενα προϊόντα καθαρά, χωρίς ρύπους και υγιεινά αβλαβή, δηλαδή χωρίς δυσάρεστες οσμές.

4. Σε περίπτωση αποδεκτών παραπόνων, εγγυόμαστε την επιστροφή χρημάτων με τραπεζικό έμβασμα στον λογαριασμό που έχει υποδείξει ο Πελάτης. 

5. Σύμφωνα με το άρθρο 558 § 1 του Αστικού Κώδικα, αποκλείεται η ευθύνη του Πωλητή στο πλαίσιο της εγγύησης για το προϊόν έναντι του Πελάτη που δεν είναι καταναλωτής.

ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

 


III. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΈΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ

1. Συμπληρώστε τη φόρμα και στείλτε μια σάρωση αυτής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected]

2. Εάν υπάρχει πρόβλημα με τη συμπλήρωση/αποστολή της σάρωσης του εντύπου, μπορείτε να συμπεριλάβετε πληροφορίες στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο συγκεκριμένα:

Αιτία της καταγγελίας (ένδειξη της βλάβης)

Ημερομηνία κατά την οποία διαπιστώθηκε το ελάττωμα

Αίτημα καταγγελίας

Απόδειξη αγοράς (απόδειξη/τιμολόγιο, αριθμός παραγγελίας, επιβεβαίωση πληρωμής)

Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού σε περίπτωση που η καταγγελία γίνει δεκτή.

3. Στην αίτηση πρέπει να επισυνάπτονται φωτογραφίες του προϊόντος της καταγγελίας σε πλήρη μορφή και μια φωτογραφία της αναφερόμενης βλάβης.

4. Μετά την αρχική επαλήθευση, θα λάβετε επιβεβαίωση ότι τα προϊόντα έχουν γίνει δεκτά για τη διαδικασία υποβολής καταγγελίας ή αίτημα παροχής πρόσθετων πληροφοριών.

5. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα χρειαστεί να παραδώσετε το προϊόν για επιθεώρηση. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε να στείλετε την καταγγελία με φυσικό τρόπο στη διεύθυνση: 
Embonilo - tennis-zone.gr
Σοφίας Βέμπο 25
16561, Γλυφάδα

6. Η αίτησή σας θα εξεταστεί εντός 14 ημερών και θα λάβετε απόφαση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την οποία λάβαμε την καταγγελία σας.

 

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.