Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Λαβή - αντικατάσταση Pacific Pro Leather Grip 1P - Καφέ

18,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

15,90 € Αποταμιεύετε 12 %
Κολλητικότητα λαβής: στεγνό
Πάχος λαβής (mm): 1,50
Χτένα: όχι
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Pacific Pro Leather Grip 1P - Καφέ

MULTI-ART:
Ποσότητα τιμή προϊόντος
Από 3 τεμ. 14,90 €
15,90 € Pacific Pro Leather Grip 1P - Καφέ
    ST16031
Γνωρίστε το Pacific Pro Leather Grip (1 τεμάχιο) - καφέ Νιώστε το πνεύμα του παιχνιδιού σε...Περισσότερο

Γνωρίστε το Pacific Pro Leather Grip (1 τεμάχιο) - καφέ

Νιώστε το πνεύμα του παιχνιδιού σε κάθε σας επαφή με το Pacific Pro Leather Grip. Όμορφα συσκευασμένο σε ένα πλούσιο καφέ χρώμα, αυτό το προϊόν προσφέρει τη μέγιστη αντοχή, έλεγχο και στεγνή αίσθηση για να σας προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού. Επιλέξτε την premium λαβή τένις από φυσικό δέρμα-υλικό, αν αναζητάτε ένα εξαιρετικά ανθεκτικό εργαλείο, ιδανικό για όλους τους λάτρεις του τένις, τους περιστασιακούς παίκτες ή τους επαγγελματίες.

Εξαιρετική ανθεκτικότητα

Η δερμάτινη λαβή Pacific Pro είναι κατασκευασμένη από παραδοσιακό και φυσικό δέρμα, το οποίο εγγυάται εκτεταμένη ανθεκτικότητα και απαράμιλλη αντοχή. Αυτή η δερμάτινη λαβή κορυφαίας ποιότητας θα αντέξει ακόμα και στους πιο δυνατούς αγώνες, εξασφαλίζοντας ότι κάθε κτύπημα της ρακέτας είναι ακριβές και ισχυρό.

Βέλτιστος έλεγχος και στεγνή αίσθηση

Ψάχνετε για βέλτιστο έλεγχο και εξαιρετική ξηρή αίσθηση; Τότε αυτή είναι η τέλεια λαβή για εσάς. Η δερμάτινη λαβή Pacific Pro εγγυάται μια συγκλονιστική αίσθηση σε κάθε χτύπημα, παρέχοντας εξαιρετικό έλεγχο και υγιή, στεγνή αίσθηση ακόμα και σε υγρές και δύσκολες συνθήκες.

Κωδικός προϊόντος ST16031
Αριθμός των overgrip: 1
Κολλητικότητα λαβής: στεγνό
Υλικό: δέρμα
Χρώμα: Καφέ
Πάχος λαβής (mm): 1,50
Χτένα: όχι
Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα...Περισσότερο
Πώς να επιλέξετε μια ταινία λαβής τένις?

Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα σημαντικό πράγμα κατά την προετοιμασία μιας ρακέτας τένις για το παιχνίδι είναι να έχετε μια σωστή, καθαρή ταινία overgrip. Χωρίζουμε τις ταινίες overgrip σε βασικές και overgrip. Η βασική λαβή είναι αυτή που υπάρχει σε κάθε ρακέτα τη στιγμή που την αγοράζετε. Πρόκειται για ταινίες λαβής πάχους περίπου 2 mm, κατασκευασμένες από πλαστικό και δέρμα. Εκτελούν διάφορες λειτουργίες: απορροφούν την υγρασία, σας προσφέρουν άνεση στη λαβή ενώ τις κρατάτε. Οι ταινίες εξωτερικής λαβής είναι λεπτές ταινίες πάχους περίπου 0,4-0,7 mm, οι οποίες εφαρμόζονται στη βασική λαβή ανάλογα με τις προτιμήσεις του παίκτη και την κύρια παράμετρο της overgrip, η οποία είναι η πιο σημαντική για τον παίκτη. Αυτή μπορεί να είναι η απορρόφηση της υγρασίας όταν ο παίκτης ιδρώνει γρήγορα στα χέρια του, ή η κολλώδης overgrip όταν ο παίκτης θέλει να έχει σταθερό κράτημα. Τα άνω overgrips μπορεί να είναι πιο στεγνά ή υγρά και η επιλογή εξαρτάται μόνο από τον παίκτη. Πυκνώνουν ελαφρώς το κράτημα της ρακέτας, το οποίο εξαρτάται από το πάχος του overgrip ,τη μέθοδο και τη δύναμη με την οποία τοποθετούνται. Επιτελούν επίσης λειτουργίες υγιεινής, και αισθητικής με την επιλογή του κατάλληλου χρώματος. Πρέπει να αντικαθίστανται όταν χάνουν τις ιδιότητές τους και όταν λερώνονται πολύ ή αρχίζουν να φθείρονται εμφανώς.

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.