Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Λαβή - αντικατάσταση Pro's Pro B 1 1P

5,90 €
Πάχος λαβής (mm): 1,80
Χτένα: ναι
Κωδικός προϊόντος: G078
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
1 τεμ.

Pro's Pro B 1 1P

MULTI-ART:
Ποσότητα τιμή προϊόντος
Από 3 τεμ. 5,40 €
5,90 € Pro's Pro B 1 1P
    ST16078
Βελτιώστε τη λαβή σας με το Pro's Pro B 1 1P Σας παρουσιάζουμε το Pro's Pro B 1 1P, μια...Περισσότερο

Βελτιώστε τη λαβή σας με το Pro's Pro B 1 1P

Σας παρουσιάζουμε το Pro's Pro B 1 1P, μια απίστευτα άνετη βασική λαβή που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την απόδοσή σας σε κάθε παιχνίδι. Η μαύρη αισθητική της προσδίδει μια πινελιά κομψότητας στον εξοπλισμό σας, ενώ το κορυφαίο συνθετικό υλικό εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και μακροζωία.

Αξιοσημείωτη άνεση

Η Pro's Pro B 1 1P έχει κατασκευαστεί με προτεραιότητα την άνεση του χρήστη. Ο μοναδικός σχεδιασμός του διαθέτει μια ειδική προεξοχή που ενισχύει σημαντικά την ασφάλεια της λαβής σας, επιτρέποντας πιο ακριβείς και ελεγχόμενες κινήσεις σε κάθε χτύπημα. Είτε είστε ερασιτέχνης είτε βετεράνος παίκτης, θα βιώσετε τα οφέλη αυτού του βολικού σχεδιασμού.

Εξαιρετικά απορροφητικό

Μην αφήσετε ποτέ ξανά τα ιδρωμένα χέρια να επηρεάσουν την απόδοσή σας. Η λαβή Pro's Pro B 1 1P διαθέτει ειδική διάτρηση, εξασφαλίζοντας άμεση απορρόφηση της υγρασίας. Αυτός ο στρατηγικός σχεδιασμός εξασφαλίζει στεγνό και σταθερό κράτημα καθ' όλη τη διάρκεια των έντονων αγωνιστικών περιόδων.

Κωδικός προϊόντος ST16078
Αριθμός των overgrip: 1
Υλικό: συνθετικός
Κωδικός κατασκευαστή: G078
Κύριο χρώμα: μαύρο
Πάχος λαβής (mm): 1,80
Χτένα: ναι
Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα...Περισσότερο
Πώς να επιλέξετε μια ταινία λαβής τένις?

Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα σημαντικό πράγμα κατά την προετοιμασία μιας ρακέτας τένις για το παιχνίδι είναι να έχετε μια σωστή, καθαρή ταινία overgrip. Χωρίζουμε τις ταινίες overgrip σε βασικές και overgrip. Η βασική λαβή είναι αυτή που υπάρχει σε κάθε ρακέτα τη στιγμή που την αγοράζετε. Πρόκειται για ταινίες λαβής πάχους περίπου 2 mm, κατασκευασμένες από πλαστικό και δέρμα. Εκτελούν διάφορες λειτουργίες: απορροφούν την υγρασία, σας προσφέρουν άνεση στη λαβή ενώ τις κρατάτε. Οι ταινίες εξωτερικής λαβής είναι λεπτές ταινίες πάχους περίπου 0,4-0,7 mm, οι οποίες εφαρμόζονται στη βασική λαβή ανάλογα με τις προτιμήσεις του παίκτη και την κύρια παράμετρο της overgrip, η οποία είναι η πιο σημαντική για τον παίκτη. Αυτή μπορεί να είναι η απορρόφηση της υγρασίας όταν ο παίκτης ιδρώνει γρήγορα στα χέρια του, ή η κολλώδης overgrip όταν ο παίκτης θέλει να έχει σταθερό κράτημα. Τα άνω overgrips μπορεί να είναι πιο στεγνά ή υγρά και η επιλογή εξαρτάται μόνο από τον παίκτη. Πυκνώνουν ελαφρώς το κράτημα της ρακέτας, το οποίο εξαρτάται από το πάχος του overgrip ,τη μέθοδο και τη δύναμη με την οποία τοποθετούνται. Επιτελούν επίσης λειτουργίες υγιεινής, και αισθητικής με την επιλογή του κατάλληλου χρώματος. Πρέπει να αντικαθίστανται όταν χάνουν τις ιδιότητές τους και όταν λερώνονται πολύ ή αρχίζουν να φθείρονται εμφανώς.

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.