Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Χειρολαβή Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Μαύρος

9,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

7,40 € Αποταμιεύετε 18 %
Κολλητικότητα λαβής: στεγνό
Χτένα: ναι
Κωδικός προϊόντος: 478670-005
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
παραλλαγές:
Χειρολαβή Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Ροζ
Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Ροζ
Περισσότερο
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Μαύρος

MULTI-ART:
Ποσότητα τιμή προϊόντος
Από 3 τεμ. 6,90 €
7,40 € Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Μαύρος
    ST77367
Βελτιώστε τη λαβή σας με το Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Negro Το Bullpadel HaC...Περισσότερο

Βελτιώστε τη λαβή σας με το Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - Negro

Το Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P φέρνει την καινοτομία που αλλάζει το παιχνίδι στην παλάμη των χεριών σας. Αυτό το premium overgrip, στολισμένο σε επιβλητικό μαύρο (negro), συνδυάζει απόδοση, λειτουργικότητα και στυλ σε ένα πακέτο υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, τα σχολαστικά σχεδιασμένα χαρακτηριστικά του αναδεικνύουν τον καλύτερο εαυτό του εξοπλισμού σας χωρίς να αλλοιώνουν τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Σχεδιασμός και υλικό υψηλής ποιότητας

Το Bullpadel HaC Overgrip είναι κατασκευασμένο με προσοχή ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Ο ελαφρύς σχεδιασμός του προσφέρει ελάχιστη προσθήκη βάρους, διασφαλίζοντας ότι η ρακέτα σας διατηρεί τα αρχικά της χαρακτηριστικά. Διαθέτει επίσης προσεκτικά βαθμονομημένο πάχος, προσθέτοντας ακριβώς τη σωστή ποσότητα επένδυσης για βέλτιστη ισορροπία μεταξύ άνεσης και ελέγχου.

Προηγμένη απορρόφηση υγρασίας

Η δύναμη αυτής της λαβής έγκειται επίσης στον καινοτόμο διάτρητο σχεδιασμό της. Αυτές οι στρατηγικά τοποθετημένες οπές υπερέχουν στην απορρόφηση της υγρασίας, διατηρώντας την επιφάνεια στεγνή ακόμα και κατά τη διάρκεια των πιο έντονων αγώνων. Ως αποτέλεσμα, οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν ένα ασφαλές κράτημα για παρατεταμένες περιόδους, προάγοντας τον μέγιστο έλεγχο και την ακρίβεια στα χτυπήματά τους.

Βολική συσκευασία

Κάθε συσκευασία του Bullpadel HaC Overgrip GB 1201 3P - negro περιλαμβάνει τρία overgrips, προσφέροντας εξαιρετική αξία τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες παίκτες. Είτε αλλάζετε λαβές στα μέσα ενός παιχνιδιού είτε τις κρατάτε ως εφεδρικές, αυτό το προϊόν προσφέρει απαράμιλλη ευκολία.

Υφή ξηρής αφής

Παρά την εξαιρετική ικανότητα απορρόφησης της υγρασίας, το Bullpadel HaC Overgrip διατηρεί μια υφή ξηρής αφής. Αυτή η ποιότητα προσφέρει μια αντιολισθητική επιφάνεια, προσφέροντας στους παίκτες συνέπεια στη λαβή τους.

Λεπτομέρειες προϊόντος

  • Κύριο χρώμα: Μαύρο (Negro)
  • Διάτρητο: Ναι
  • Υφή λαβής: Υφή: στεγνή αφή
  • Αριθμός χειρολαβών: Αριθμός χειρολαβών: 3
  • Τύπος προϊόντος: Τύπος προϊόντος: Overgrip
  • Manufacturer’s Code: 478670-005

Κωδικός προϊόντος ST77367
Κωδικός κατασκευαστή: 478670-005
Χρώμα: Μαύρος
Κολλητικότητα λαβής: στεγνό
Χτένα: ναι
Αριθμός των overgrip: 3
Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα...Περισσότερο
Πώς να επιλέξετε μια ταινία λαβής τένις?

Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα σημαντικό πράγμα κατά την προετοιμασία μιας ρακέτας τένις για το παιχνίδι είναι να έχετε μια σωστή, καθαρή ταινία overgrip. Χωρίζουμε τις ταινίες overgrip σε βασικές και overgrip. Η βασική λαβή είναι αυτή που υπάρχει σε κάθε ρακέτα τη στιγμή που την αγοράζετε. Πρόκειται για ταινίες λαβής πάχους περίπου 2 mm, κατασκευασμένες από πλαστικό και δέρμα. Εκτελούν διάφορες λειτουργίες: απορροφούν την υγρασία, σας προσφέρουν άνεση στη λαβή ενώ τις κρατάτε. Οι ταινίες εξωτερικής λαβής είναι λεπτές ταινίες πάχους περίπου 0,4-0,7 mm, οι οποίες εφαρμόζονται στη βασική λαβή ανάλογα με τις προτιμήσεις του παίκτη και την κύρια παράμετρο της overgrip, η οποία είναι η πιο σημαντική για τον παίκτη. Αυτή μπορεί να είναι η απορρόφηση της υγρασίας όταν ο παίκτης ιδρώνει γρήγορα στα χέρια του, ή η κολλώδης overgrip όταν ο παίκτης θέλει να έχει σταθερό κράτημα. Τα άνω overgrips μπορεί να είναι πιο στεγνά ή υγρά και η επιλογή εξαρτάται μόνο από τον παίκτη. Πυκνώνουν ελαφρώς το κράτημα της ρακέτας, το οποίο εξαρτάται από το πάχος του overgrip ,τη μέθοδο και τη δύναμη με την οποία τοποθετούνται. Επιτελούν επίσης λειτουργίες υγιεινής, και αισθητικής με την επιλογή του κατάλληλου χρώματος. Πρέπει να αντικαθίστανται όταν χάνουν τις ιδιότητές τους και όταν λερώνονται πολύ ή αρχίζουν να φθείρονται εμφανώς.

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.