Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Κώνοι Pro's Pro Marking Hexagon - 50P

22,40 €
Κωδικός προϊόντος: V215
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Pro's Pro Marking Hexagon - 50P

22,40 € Pro's Pro Marking Hexagon - 50P
    ST28322
Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας αθλητή με το εξάγωνο σήμανσης Pro της Pro - 50P Σχεδιασμένο...Περισσότερο

Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας αθλητή με το εξάγωνο σήμανσης Pro της Pro - 50P

Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται και να ξεπερνά τις ανάγκες των προπονητών και των αθλητών του τένις, το Pro's Pro Marking Hexagon - 50P είναι η ιδανική επιλογή όταν στοχεύετε σε στρατηγικές, ευέλικτες και δυναμικές προπονήσεις τένις. Αυτό το σετ περιλαμβάνει 50 προπονητικούς δείκτες υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι οι προπονητικοί σας στόχοι επιτυγχάνονται με ακρίβεια, συνέπεια και επαγγελματισμό.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Διαφοροποιημένο και καινοτόμο, το Pro's Pro Marking Hexagon - 50P διαθέτει πλήθος χαρακτηριστικών που το κάνουν να ξεχωρίζει και προσφέρει την απόλυτη προπονητική εμπειρία. 1. Πολύχρωμο σετ: Το Pro's Pro Marking Hexagon - 50P δεν έχει να κάνει μόνο με την ποσότητα - έχει να κάνει και με την οπτική διαφοροποίηση. Το σετ περιλαμβάνει 50 εξαγωνικούς μαρκαδόρους σε πέντε ξεχωριστά χρώματα, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε διαφορετικές ζώνες ή συστήματα προπόνησης στο γήπεδο. 2. Γενναιόδωρες διαστάσεις: Κάθε εξαγωνικός δείκτης έχει διάμετρο 20 cm, προσφέροντας άφθονο χώρο για στρατηγική τοποθέτηση και αναγνωρίσιμη σήμανση στο γήπεδο. 3. Ανθεκτική κατασκευή: Κατασκευασμένοι για να αντέχουν σε έντονες προπονήσεις και ποικίλες καιρικές συνθήκες, αυτοί οι δείκτες προσφέρουν αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, αποτελώντας βασικό σύντροφο προπόνησης.

Πλεονεκτήματα των Pro's Pro Marking Hexagon - 50P

Η επιλογή του Pro's Pro Marking Hexagon - 50P για τις προπονήσεις σας στο τένις φέρει πολλά πλεονεκτήματα. 1. Ευελιξία στην προπόνηση: Από την απλή προθέρμανση έως τις περίπλοκες στρατηγικές του γηπέδου, αυτό το ολοκληρωμένο σετ καλύπτει ποικίλες προπονητικές ανάγκες. 2. Εύκολη διάταξη: Πολύχρωμα και ζωηρά, διευκολύνουν την εύκολη εγκατάσταση, ενώ προσθέτουν οπτική ελκυστικότητα στις προπονήσεις σας. 3. Αντοχή και απόδοση: Αυτοί οι μαρκαδόροι όχι μόνο θα αντέξουν σε αμέτρητες συνεδρίες εντατικής χρήσης, αλλά και θα διευκολύνουν την ανάπτυξή σας ως αθλητή, ενισχύοντας τα δυνατά σας σημεία και βελτιώνοντας σταδιακά τις αδυναμίες σας. 4. Εύκολη αποθήκευση και μεταφορά: Ελαφροί και συμπαγείς, αυτοί οι δείκτες είναι εύκολο να μεταφερθούν σε οποιαδήποτε προπόνηση

Κωδικός προϊόντος ST28322
Κωδικός κατασκευαστή: V215
Κύριο χρώμα: πολύχρωμο
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.