Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Κώνοι Pro's Pro Premium Kegel (holes and pocket) 1P - Κόκκινος

6,90 €
Κωδικός προϊόντος: V191A
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Pro's Pro Premium Kegel (holes and pocket) 1P - Κόκκινος

6,90 € Pro's Pro Premium Kegel (holes and pocket) 1P - Κόκκινος
    ST63401
Pro's Pro Premium Kegel (τρύπες και τσέπη) 1P - Κόκκινο Βελτιστοποιήστε την προπονητική σας...Περισσότερο

Pro's Pro Premium Kegel (τρύπες και τσέπη) 1P - Κόκκινο

Βελτιστοποιήστε την προπονητική σας ρουτίνα με το εξαιρετικά ευέλικτο και εύχρηστο Pro's Pro Premium Kegel. Κατασκευασμένο με ακρίβεια και σχεδιασμένο να είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα άλλων μοντέλων, αυτό το εργαλείο προπόνησης ανοίγει έναν κόσμο ευκαιριών για τους λάτρεις του αθλητισμού και τους αθλητές που επιθυμούν να βελτιώσουν το πρόγραμμα προπόνησής τους. Το Pro's Pro Premium Kegel είναι ένα απαραίτητο μέρος κάθε προγράμματος γυμναστικής, με μια πληθώρα χρήσεων που εγγυάται ότι θα κρατήσει τις προπονήσεις σας ποικίλες και συναρπαστικές. Σημειώστε ότι οι εικόνες που παρουσιάζονται δείχνουν τις συνιστώμενες χρήσεις και ότι κάθε προϊόν πωλείται ξεχωριστά.

Κορυφαίος αθλητικός εξοπλισμός

Το Pro's Pro Premium Kegel στέκεται σε ύψος 38 cm, έχει διάμετρο βάσης 34 cm και ζυγίζει 320 γραμμάρια. Σχεδιασμένο με ειδικά ανοίγματα προσαρμοσμένα για την υποδοχή των ράβδων Pro's Pro, το kegel επιτρέπει πολυάριθμες τροποποιήσεις, οι οποίες αυξάνουν περαιτέρω τη σειρά των δυνατοτήτων άσκησης. Το εμφανές κόκκινο χρώμα του εξασφαλίζει την εύκολη αναγνώρισή του κατά τη διάρκεια προπονήσεων υψηλής έντασης ή σε συνθήκες υψηλής ορατότητας. Κωδικός κατασκευαστή - V191A.

Αβίαστη ρύθμιση και εκτεταμένη λειτουργικότητα

Η εγκατάσταση του Pro's Pro Premium Kegel είναι απλή και χωρίς προβλήματα, προωθώντας την απρόσκοπτη μετάβαση από τη μία ρουτίνα άσκησης στην άλλη. Ο ευέλικτος σχεδιασμός του ενθαρρύνει απεριόριστες παραλλαγές προπόνησης και αποδεικνύεται ένα απαραίτητο στοιχείο εξοπλισμού που εξυπηρετεί ένα ολοκληρωμένο φάσμα αθλητικών κλάδων. Πηγαίνετε την προπόνησή σας στο επόμενο επίπεδο με το Pro Premium Kegel της Pro και ζήστε τη συγκίνηση της επίτευξης νέων προσωπικών ρεκόρ και της σταθερής συντριβής των στόχων σας για τη φυσική σας κατάσταση. Για μια ολοκληρωμένη και δυναμική προπόνηση, εμπιστευτείτε το Pro's Pro Premium Kegel.

Κωδικός προϊόντος ST63401
Κωδικός κατασκευαστή: V191A
Χρώμα: Κόκκινος
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.