Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Κώνοι Pro's Pro Training Hurdle 12 - Κίτρινος

11,40 €
Κωδικός προϊόντος: V070
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Pro's Pro Training Hurdle 12 - Κίτρινος

11,40 € Pro's Pro Training Hurdle 12 - Κίτρινος
    ST64813
Pro's Pro Προπονητικό εμπόδιο 12 - Κίτρινο Περίγραμμα Εντατικοποιήστε και αναβαθμίστε την...Περισσότερο

Pro's Pro Προπονητικό εμπόδιο 12 - Κίτρινο

Περίγραμμα

Εντατικοποιήστε και αναβαθμίστε την προπονητική σας ρουτίνα με το Pro's Pro Training Hurdle 12 - Κίτρινο, ένα βασικό προπονητικό εργαλείο που προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία σε όλα τα στάδια της γυμναστικής σας διαδρομής. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό και κατασκευασμένο στην εντέλεια, το εμπόδιο έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στις κακουχίες της εντατικής προπόνησης, ενώ είναι απίστευτα εύκολο στη συναρμολόγηση.

Χαρακτηριστικά

  • Quality Material: Κατασκευασμένο με εκλεπτυσμένο υλικό πάχους 25 mm, αυτό το εμπόδιο προπόνησης Pro's Pro εγγυάται επάρκεια και ανθεκτικότητα. Ο στιβαρός σχεδιασμός του εξασφαλίζει ότι αντέχει στην εκτεταμένη χρήση κατά τη διάρκεια των προπονήσεων υψηλής έντασης.
  • Εύκολη εγκατάσταση: Το εμπόδιο προπόνησης προσφέρει μια αβίαστη διαδικασία συναρμολόγησης, αφήνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθείτε στην προπόνησή σας. Ο φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός εγκατάστασης του το καθιστά ιδανικό για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν την προπόνηση ευκινησίας τους.
  • Βέλτιστες διαστάσεις: Αυτό το εμπόδιο προπόνησης Pro's Pro έχει διαστάσεις 60 cm σε πλάτος και περίπου 34 cm σε ύψος, ένα ιδανικό μέγεθος για ένα ευρύ φάσμα ασκήσεων προπόνησης. Οι καλά βαθμονομημένες διαστάσεις του παρέχουν τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ προκλητικής και εφικτής για μια σειρά αθλητικών ικανοτήτων.
  • Ενεργητικό κίτρινο χρώμα: Το λαμπερό κίτρινο χρώμα του αποδίδει μια ζωντανή αίσθηση κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σας και βοηθά στην ορατότητα, αποτρέποντας έτσι τυχόν ακούσιους τραυματισμούς κατά τη διάρκεια ασκήσεων με γρήγορο ρυθμό.

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Κωδικός του κατασκευαστή: Κωδικός του κατασκευαστικού οίκου: Αξίζει να σημειωθεί ότι το προϊόν είναι κατάλληλο για την χρήση από τον κατασκευαστή: V070

Περίληψη

Είτε είστε επίδοξος αθλητής είτε λάτρης της γυμναστικής, το Pro's Pro Training Hurdle 12 - Κίτρινο αποτελεί ιδανική προσθήκη στο κιτ προπόνησής σας. Ξεπεράστε τους στόχους απόδοσης με αυτό το δυναμικό εργαλείο γυμναστικής που συγκεντρώνει το τέλειο μείγμα ανθεκτικότητας, λειτουργικότητας και απλότητας. Για μια απαράμιλλη προπονητική εμπειρία, προσθέστε το Pro's Pro Training Hurdle στο πρόγραμμά σας σήμερα!

Κωδικός προϊόντος ST64813
Κωδικός κατασκευαστή: V070
Χρώμα: Κίτρινος
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.