Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Μπάλα αντίδρασης Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - Κίτρινος

6,90 €
Κωδικός προϊόντος: V178a
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - Κίτρινος

6,90 € Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - Κίτρινος
    ST65990
Ενισχύστε τα αντανακλαστικά και τον συντονισμό σας με την μπάλα Pro Reaction Ball Hard 10 cm -...Περισσότερο

Ενισχύστε τα αντανακλαστικά και τον συντονισμό σας με την μπάλα Pro Reaction Ball Hard 10 cm - Κίτρινο

Σας παρουσιάζουμε την Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm σε εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα - ένα πραγματικά ξεχωριστό εργαλείο για να ενισχύσετε τις προπονήσεις σας και να ωθήσετε την αθλητική απόδοση στο αποκορύφωμά της. Σχεδιασμένο για όλους όσους στοχεύουν στη βελτίωση του συντονισμού και των αντανακλαστικών τους, αυτό το εργαλείο δεν προσφέρει μόνο λειτουργικότητα αλλά και στυλ.

Εξαιρετικός σχεδιασμός και ποιότητα

Ειδικά κατασκευασμένη από 100% φυσικό καουτσούκ, αυτή η σκληρή μπάλα επιταχύνει γρήγορα μετά την αναπήδηση από το έδαφος, παρέχοντάς σας μια γρήγορη, συναρπαστική και προκλητική προπόνηση. Το έντονο κίτρινο χρώμα της εξασφαλίζει ότι είναι εύκολο να την εντοπίσετε, σε όποιο περιβάλλον προπόνησης κι αν βρίσκεστε. Με μέγεθος 10 cm, είναι τόσο φορητή όσο και ευέλικτη.

Απελευθερώστε το πλήρες δυναμικό σας

Αυτή η δυναμική μπάλα Pro's Pro Reaction Ball σας επιτρέπει να φτάσετε τις προπονήσεις σας σε νέα όρια. Περάστε αμέτρητες ώρες κατακτώντας την ισορροπία, την ταχύτητα, την ευκινησία και τα αντανακλαστικά. Είτε είστε επαγγελματίας αθλητής είτε ερασιτέχνης γυμναστής, αυτή η μπάλα είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος προπόνησης.

Προδιαγραφές προϊόντος

- Μοντέλο: Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - Yellow - Size: 10 cm - Material: Υλικό: Φυσικό καουτσούκ - Χρώμα: Κίτρινο - Κωδικός του κατασκευαστή: Κίτρινο - Κωδικός του κατασκευαστή: Κίτρινο: V178a Ανεξάρτητα από τους στόχους σας για τη φυσική σας κατάσταση, η μπάλα Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm έχει σχεδιαστεί σχολαστικά για να βοηθήσει στην προώθηση της ταχύτητας, της ευκινησίας, του συντονισμού χεριού-ματιού και της συνολικής προόδου της φυσικής κατάστασης. Με αυτό το εξαιρετικό κομμάτι εξοπλισμού στο χέρι, είστε μόλις ένα βήμα μακριά από την απελευθέρωση των δυνατοτήτων σας. Προπονηθείτε σκληρότερα, στοχεύστε ψηλότερα και κάντε κάθε δευτερόλεπτο της προπόνησής σας να μετράει. Προσθέστε τη μπάλα Pro's Pro Reaction Ball Hard 10 cm - Κίτρινο στο οπλοστάσιό σας για τη γυμναστική σήμερα.

Κωδικός προϊόντος ST65990
Κωδικός κατασκευαστή: V178a
Χρώμα: Κίτρινος
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.