Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Εμπόδια προπόνησης Pro's Pro Flat hurdle Quick 12 - Πορτοκαλί

8,40 €
Κωδικός προϊόντος: V126
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Pro's Pro Flat hurdle Quick 12 - Πορτοκαλί

8,40 € Pro's Pro Flat hurdle Quick 12 - Πορτοκαλί
    ST71338
Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12 - Πορτοκαλί Προχωρήστε στην προπόνησή σας με μια καινοτόμο...Περισσότερο

Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12 - Πορτοκαλί

Προχωρήστε στην προπόνησή σας με μια καινοτόμο προσέγγιση με το Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12. Περισσότερο από ένα απλό εμπόδιο, αυτός ο στιβαρός προπονητικός εξοπλισμός έχει σχεδιαστεί για να ανεβάσει την αθλητική σας προπόνηση σε νέα ύψη.

Πρωτοποριακός σχεδιασμός

Αξιοποιώντας τις εκκεντρικές πορτοκαλί αποχρώσεις, η σειρά με την υπογραφή Pro's Pro παρέχει μια αβίαστα ξεχωριστή αίσθηση στον αθλητικό σας εξοπλισμό. Το αλάνθαστο πορτοκαλί χρώμα όχι μόνο προσθέτει μια ελκυστική αισθητική στο εμπόδιο, αλλά εξασφαλίζει επίσης μέγιστη ορατότητα κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σας στο γήπεδο, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες ή την ώρα της ημέρας.

Ενισχυμένος συντονισμός

Είτε είστε επαγγελματίας αθλητής είτε λάτρης της γυμναστικής, το Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12 είναι μια απαραίτητη προσθήκη στη ρουτίνα προπόνησής σας. Αυτός ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός προπόνησης βοηθά στη βελτίωση του συνολικού συντονισμού και της ευκινησίας σας σε σημαντικά δυναμικά αθλητικά σενάρια.

Εξαιρετική ανθεκτικότητα

Κατασκευασμένο με υλικά κορυφαίας ποιότητας, αυτό το εφευρετικό εμπόρευμα της Pro's Pro είναι κατασκευασμένο για να αντέχει σε έντονες προπονήσεις. Η ανθεκτικότητά του έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με τη δέσμευση και την έντασή σας, παρέχοντάς σας έναν αξιόπιστο προπονητικό συνεργάτη από σεζόν σε σεζόν.

Απαραίτητα χαρακτηριστικά

Επαναπροσδιορίστε τις προπονήσεις σας με αυτό το προϊόν που φέρει τον αποκλειστικό κωδικό του κατασκευαστή: V126. Αυτό το μοναδικό αναγνωριστικό είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός κωδικός- αντιπροσωπεύει την ποιότητα και την τεχνογνωσία που επενδύεται σε κάθε πτυχή της δημιουργίας αυτού του αθλητικού εξοπλισμού υψηλών επιδόσεων. Το Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12 - Orange είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό προϊόν- είναι ένας πραγματικός σύντροφος προπόνησης που μπορεί να κάνει μια απτή διαφορά στην απόδοσή σας. Φέρτε αυτή τη δυναμική και τολμηρή προσθήκη στον προπονητικό σας εξοπλισμό και δείτε το αθλητικό σας ταξίδι να μεταμορφώνεται.

Γιατί το Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12 - Πορτοκαλί;

Σε έναν αθλητικό κόσμο γεμάτο με κοινότυπο εξοπλισμό προπόνησης, το Pro's Pro Flat Hurdle Quick 12 ξεχωρίζει, σπάζοντας το καλούπι με τον καινοτόμο σχεδιασμό και την κορυφαία λειτουργικότητά του. Για τους λάτρεις του αθλητισμού που εκτιμούν τόσο το στυλ όσο και την ουσία, αυτό το ανώτερο εμπόδιο προπόνησης είναι μια ουσιαστική επένδυση.

Κωδικός προϊόντος ST71338
Κωδικός κατασκευαστή: V126
Χρώμα: Πορτοκαλί
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.