Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Εμπόδια προπόνησης Pro's Pro Hurdle 9" - orange

8,40 €
Κωδικός προϊόντος: V232
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Pro's Pro Hurdle 9" - orange

8,40 € Pro's Pro Hurdle 9" - orange
    ST93351
Pro's Pro Hurdle 9" - Πορτοκαλί: για συντονισμό της απόδοσης στο γήπεδο Σας παρουσιάζουμε το...Περισσότερο

Pro's Pro Hurdle 9" - Πορτοκαλί: για συντονισμό της απόδοσης στο γήπεδο

Σας παρουσιάζουμε το Pro's Pro Hurdle 9" σε έντονο πορτοκαλί χρώμα, ένα αξεσουάρ προπόνησης υψηλού επιπέδου που θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την απόδοσή σας στο γήπεδο σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Διαθέτοντας ένα ιδανικό μείγμα πρακτικότητας και προθυμίας, αυτό το εμπόδιο χρησιμεύει ως ένα ολοκληρωμένο προπονητικό εργαλείο για αθλητές που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες συντονισμού τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ανθεκτικός, ελαφρύς σχεδιασμός

Αυτό το εμπόδιο προπόνησης παρουσιάζει μια ελαφριά αλλά ανθεκτική κατασκευή που εξασφαλίζει την ομαλή και απρόσκοπτη χρήση κατά τη διάρκεια έντονων προπονήσεων. Σχεδιασμένο με εμπειρογνωμοσύνη και με γνώμονα την ανθεκτικότητα, αυτό το εμπόδιο Pro's Pro φέρνει μια διαρκή απόδοση για μακροχρόνια χρήση. Παρά τη στιβαρή ανθεκτικότητά του, είναι απίστευτα ελαφρύ, επιτρέποντας την εύκολη μεταφορά για προπόνηση εν κινήσει όποτε και όπου κι αν βρίσκεστε.

Τέλειες διαστάσεις για αθλητική προπόνηση

Με προσεκτικά υπολογισμένο ύψος περίπου 24 cm και πλάτος περίπου 46 cm, το Pro's Pro Hurdle 9" ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη και τις ηλικίες. Παρέχει μέγιστη ευκολία στους αθλητές να το ενσωματώσουν στα προπονητικά τους σενάρια χωρίς να διαταράσσεται ο ρυθμός ή η απόδοσή τους.

Εύκολη και ασφαλής χρήση

Η ασφάλεια είναι ένας κρίσιμος παράγοντας κατά την επιλογή του σωστού εξοπλισμού προπόνησης και το Pro's Pro Hurdle 9" εξασφαλίζει ακριβώς αυτό. Ο μη απειλητικός σχεδιασμός του με το λείο φινίρισμα ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο τυχαίων τραυματισμών, εξασφαλίζοντας ασφαλείς προπονήσεις για αθλητές όλων των διαμετρημάτων.

Κωδικός συσκευασίας και κατασκευαστή

Το Pro's Pro Hurdle 9" - Πορτοκαλί συσκευάζεται ξεχωριστά για να διασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά, με μία μονάδα συσκευασμένη ανά κουτί. Ο κωδικός του κατασκευαστή για αυτό το προϊόν είναι V232.

Αναβαθμίστε τις προπονήσεις σας με το Pro's Pro Hurdle 9" - Πορτοκαλί

Φέρτε καινοτομία και χρώμα στις προπονήσεις σας με το Pro Hurdle 9" - Πορτοκαλί της Pro's. Εξοπλιστείτε με αυτό το εμπόδιο και βελτιώστε το συντονισμό, την ευκινησία και την ταχύτητα καλλιεργώντας το επίπεδο απόδοσης που ανεβάζει στα ύψη την αποτελεσματικότητά σας στο γήπεδο. Ήρθε η ώρα να βελτιώσετε το παιχνίδι της προπόνησής σας με αυτό το επαγγελματικό εμπόδιο.

Κωδικός προϊόντος ST93351
Κωδικός κατασκευαστή: V232
Συσκευασία (αριθμός τεμαχίων): 1
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.