Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Ekspandery Pro's Pro Resistance Tube

10,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

8,40 € Αποταμιεύετε 16 %
Κωδικός προϊόντος: I198
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Pro's Pro Resistance Tube

8,40 € Pro's Pro Resistance Tube
    ST66172
Αναζωογονήστε την προπόνησή σας με τον σωλήνα αντίστασης Pro της Pro Αναβαθμίστε το παιχνίδι...Περισσότερο

Αναζωογονήστε την προπόνησή σας με τον σωλήνα αντίστασης Pro της Pro

Αναβαθμίστε το παιχνίδι σας στο τένις με το Pro's Pro Resistance Tube. Αυτή η εύκαμπτη ταινία αντίστασης χρησιμεύει ως ένα ευέλικτο και λειτουργικό εργαλείο, ιδανικό για παίκτες που επιθυμούν να βελτιώσουν τη συνολική απόδοσή τους.

Εξαιρετικός σχεδιασμός για μέγιστη απόδοση

Το Pro's Pro Resistance Tube διαθέτει μαλακές, άνετες λαβές που εξασφαλίζουν ασφαλές κράτημα κατά τη διάρκεια των έντονων προπονήσεών σας. Η ελαστικότητα της ζώνης ανταποκρίνεται σε ένα ευρύ φάσμα επιπέδων φυσικής κατάστασης, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία προπόνησης, ανεξάρτητα από τις τρέχουσες δυνατότητες φυσικής κατάστασης.

Φτιαγμένο για κάθε παίκτη τένις

Το τένις απαιτεί ευκινησία, ταχύτητα και δύναμη. Είτε είστε αρχάριος που προσπαθείτε να κάνετε τα σερβίς σας ή βετεράνος που τελειοποιεί τα χτυπήματά σας, αυτός ο σωλήνας αντίστασης είναι η κατάλληλη προσθήκη στο πρόγραμμα προπόνησής σας. Είναι ένα εργαλείο unisex που έχει σχεδιαστεί για να προωθεί μια ολοκληρωμένη προπόνηση για παίκτες όλων των επιπέδων - από αρχάριους έως επαγγελματίες.

Προπόνηση προσανατολισμένη στα αποτελέσματα

Ο σωλήνας αντίστασης δεν βοηθά μόνο στην προπόνηση αντοχής και δύναμης, αλλά στοχεύει επίσης σε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες που χρησιμοποιεί περισσότερο ένας παίκτης του τένις. Η ενσωμάτωση αυτού του εργαλείου στην προπόνησή σας ενισχύει τη σταθερότητα του πυρήνα, αυξάνει τη συνολική δύναμη και βελτιώνει την κίνηση του σώματος - βασικά συστατικά για ένα νικηφόρο παιχνίδι τένις.

Κωδικός προϊόντος ST66172
Κωδικός κατασκευαστή: I198
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.