Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Ραβδί προπόνησης SKLZ Mobility Bar

Δώρα
112,48 €
Κωδικός προϊόντος: MCMB-001 V1
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
1 τεμ.

SKLZ Mobility Bar

112,48 € SKLZ Mobility Bar
    ST73416
Προτεινόμενα Προϊόντα
Δώρα
Αναπηδητήρας τένις Pro's Pro Rebound Net

Αναπηδητήρας τένις
Pro's Pro Rebound Net

 
130,06 €
 
Δώρα
Σετ προπόνησης Topspin Pro
Σετ προπόνησης Topspin Pro

Σετ προπόνησης
Topspin Pro

160,00 €
151,37 €
Αποταμιεύετε 5%
Ανακαλύψτε την υπεροχή του SKLZ MOBILITY BAR Επαναπροσδιορίστε την προπόνηση δύναμης και...Περισσότερο

Ανακαλύψτε την υπεροχή του SKLZ MOBILITY BAR

Επαναπροσδιορίστε την προπόνηση δύναμης και ευλυγισίας με ένα εξαιρετικό εργαλείο άσκησης - τη μπάρα κινητικότητας SKLZ Mobility Bar. Σχεδιασμένος από μια φημισμένη μάρκα που υπερασπίζεται τη γυμναστική και την αθλητική απόδοση, αυτός ο εξοπλισμός είναι η λύση επόμενου επιπέδου για προπονήσεις άνω μέρους του σώματος, σταθεροποίηση, ευλυγισία και ενδυνάμωση.

Απόλυτο εργαλείο γυμναστικής για ανώτερη προπόνηση

Η μπάρα κινητικότητας SKLZ Mobility Bar δεν είναι απλώς ένας συνηθισμένος εξοπλισμός άσκησης, αλλά ένα εξαιρετικό εργαλείο γυμναστικής που είναι κατασκευασμένο για να βοηθά στην αποκατάσταση, την αποκατάσταση και την προθέρμανση. Χρησιμοποιείται συχνά από αθλητές και προσωπικούς γυμναστές, αυτή η μπάρα ενθαρρύνει την κινητικότητα, τη σταθερότητα και τη δύναμη. Ο σχεδιασμός της είναι κομψός και λειτουργικός, με το κύριο χρώμα της να είναι το μαύρο, αντανακλώντας μια αίσθηση επαγγελματισμού και στυλ στον εξοπλισμό προπόνησής σας.

Βασικά χαρακτηριστικά της SKLZ MOBILITY BAR

Η μπάρα κινητικότητας SKLZ Mobility Bar διαθέτει τον κωδικό του κατασκευαστή: MCMB-001 V1, μια απόδειξη της αυθεντικότητας και της εξαιρετικής ποιότητάς της. Η μπάρα επιτρέπει μια σειρά ασκήσεων που στοχεύουν στο άνω μέρος του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των ώμων, του στήθους, της πλάτης και των χεριών. Η ευελιξία της δεν περιορίζεται μόνο στις ασκήσεις, αλλά επεκτείνεται και στην αποκατάσταση και στην προθέρμανση πριν από την προπόνηση. Ενισχύοντας την ευλυγισία και την κινητικότητά σας, η μπάρα κινητικότητας όχι μόνο καταλύει την πρόοδο της φυσικής σας κατάστασης, αλλά βοηθά επίσης στην πρόληψη των τραυματισμών, καθιστώντας την απαραίτητο μέρος κάθε προγράμματος προπόνησης.

Μάρκα SKLZ - Υποστηρίζοντας έναν πιο υγιή, πιο δυνατό εαυτό

Ως αξιόπιστο όνομα στον κλάδο της γυμναστικής, τα προϊόντα SKLZ φημίζονται για τον αξιοσημείωτο σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την ανθεκτικότητά τους. Η μπάρα κινητικότητας SKLZ δεν αποτελεί εξαίρεση. Καλά κατασκευασμένη και σχεδιασμένη για να διαρκέσει, αυτή η μπάρα κινητικότητας είναι η τέλεια επένδυση για την υγεία σας, που πιστώνεται για την αξιόπιστη απόδοσή της στην αναζωογόνηση των προγραμμάτων γυμναστικής.

Επενδύστε στην μπάρα κινητικότητας SKLZ σήμερα

Ενσωματώστε τη μπάρα κινητικότητας SKLZ Mobility Bar στο πρόγραμμα γυμναστικής σας και βιώστε τη μεταμόρφωση στις προπονήσεις σας. Συνδυάζοντας την απλότητα με τις προηγμένες τεχνικές προπόνησης, η μπάρα φέρνει την ουσία ενός εξαιρετικά αποτελεσματικού εργαλείου προπόνησης. Νιώστε την ώθηση στη δύναμη, τη σταθερότητα και την ευλυγισία σας με τη μπάρα SKLZ Mobility

Κωδικός προϊόντος ST73416
Κύριο χρώμα: μαύρο
Κωδικός κατασκευαστή: MCMB-001 V1
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.