Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Gumy oporowe Tiguar Power Band III

27,90 €
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
παραλλαγές:
Gumy oporowe Tiguar Power Band IV
Tiguar Power Band IV
Περισσότερο
Ποσότητα διαθέσιμη
2 τεμ.

Tiguar Power Band III

27,90 € Tiguar Power Band III
    ST74853
Tiguar Power Band III - Μέγιστη αντίσταση και ανθεκτικότητα Εξειδικευμένο λάστιχο αντίστασης...Περισσότερο

Tiguar Power Band III - Μέγιστη αντίσταση και ανθεκτικότητα

Εξειδικευμένο λάστιχο αντίστασης για προχωρημένους αθλητές

Αξιοποιήστε πλήρως τις δυνατότητες της προπόνησής σας στο τένις με το Tiguar Power Band III. Αυτά τα λάστιχα άσκησης είναι ειδικά σχεδιασμένα για προχωρημένους αθλητές τένις, παρέχοντας υψηλή αντίσταση για ασκήσεις δύναμης και ενδυνάμωσης. Το λαδί χρώμα και η συμπαγής κατασκευή του το καθιστούν μια οπτικά ελκυστική επιλογή που είναι επίσης κατασκευασμένη για να αντέξει. Με χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν, όπως το πρωτότυπο γραφικό σύστημα σήμανσης αντίστασης, είναι μια επένδυση, που, κυριολεκτικά, απλώνει το επιπλέον μίλι για εσάς.

Ευελιξία ενσωματωμένη στο σχεδιασμό του

Με μια σειρά από χρήσεις, το Tiguar Power Band III είναι ιδανικό τόσο για την ανάπτυξη όσο και για την αποκατάσταση. Χρησιμοποιήστε το ως μέρος της προθέρμανσής σας πριν από τον αγώνα, πιέζοντας ενάντια στην αντίστασή του για να αφυπνίσετε τους μυς σας. Εναλλακτικά, ολοκληρώστε την προπόνησή σας εκτελώντας ασκήσεις βαθιάς διάτασης και ευλυγισίας για να χαλαρώστε. Αποκαθιστάτε έναν τραυματισμό ή θέλετε να ενισχύσετε συγκεκριμένους μύες; Το Power Band μπορεί να σας βοηθήσει και σε αυτό.

Τα έξυπνα γραφικά αφαιρούν τη αμφισβήτηση από την προπόνησή σας

Δεν χρειάζεται πλέον να αναρωτιέστε για το επίπεδο διάτασης που πρέπει να επιδιώκετε. Το Power Band III διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα γραφικής σήμανσης αντίστασης, που σας ενημερώνει για το πόσο περισσότερη προσπάθεια πρέπει να καταβάλλετε για βέλτιστη διάταση κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας.

Κωδικός προϊόντος ST74853
Κύριο χρώμα: πράσινο ανοιχτό
Συσκευασία (αριθμός τεμαχίων): 1
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.