Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Δίσκος ισορροπίας Yakimasport Balance Disc - Πορτοκαλί

Δίσκος ισορροπίας Yakimasport Balance Disc - Πορτοκαλί
13,90 €
Κωδικός προϊόντος: 100071
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
2 τεμ.

Yakimasport Balance Disc - Πορτοκαλί

13,90 € Yakimasport Balance Disc - Πορτοκαλί
    ST74312
Ενισχύστε το παιχνίδι γυμναστικής σας με τον δίσκο ισορροπίας Yakimasport - Πορτοκαλί...Περισσότερο

Ενισχύστε το παιχνίδι γυμναστικής σας με τον δίσκο ισορροπίας Yakimasport - Πορτοκαλί

Ενισχύστε την ισορροπία και τη δύναμη του πυρήνα σας

Ψάχνετε να αυξήσετε τα επίπεδα της φυσικής σας κατάστασης; Μην κοιτάξετε παραπέρα από τον δίσκο ισορροπίας της Yakimasport. Με άνετη διάμετρο 33 εκατοστών, αυτός ο δίσκος ισορροπίας αποτελεί ιδανική προσθήκη στο πρόγραμμα προπόνησης τένις. Η κύρια λειτουργία του είναι να διεγείρει τη φυσική ενέργεια του σώματός σας εφαρμόζοντας βελονισμό σε συγκεκριμένους υποδοχείς μέσα στο σώμα, ενισχύοντας την ευκινησία και την αντοχή σας για τους πιο δύσκολους αγώνες τένις.

Βιώστε την άνεση και την υποστήριξη

Κατασκευασμένος για να υποστηρίζει μέγιστο βάρος χρήστη 150 kg, ο δίσκος ισορροπίας της Yakimasport είναι ανθεκτικός και αξιόπιστος για όλες τις προπονητικές σας ανάγκες. Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός του περιλαμβάνει εξογκώματα μασάζ διάσπαρτα στην επιφάνεια του δίσκου, παρέχοντας έτσι ένα θεραπευτικό αποτέλεσμα, ενώ βελτιώνετε την ισορροπία και τη σταθερότητα του πυρήνα σας. Αυτός ο σχεδιασμός προσθέτει επίσης ένα επιπλέον επίπεδο αντιολισθητικής ασφάλειας, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να ασκείστε με αυτοπεποίθηση.

Αισθητική που τραβάει τα βλέμματα

Ντυμένος σε ζωηρό πορτοκαλί χρώμα, αυτός ο δίσκος ισορροπίας δεν είναι μόνο λειτουργικός αλλά και κομψός, προορισμένος να τραβήξει τα βλέμματα στο γυμναστήριο ή το στούντιο γυμναστικής σας. Με τη βασική προσοχή της Yakimasport στη λεπτομέρεια, αυτό το προϊόν λάμπει εξαιρετικά, κάνοντας τις προπονήσεις σας πιο αναζωογονητικές και διασκεδαστικές!

Κωδικός προϊόντος ST74312
Συσκευασία (αριθμός τεμαχίων): 1
Κωδικός κατασκευαστή: 100071
Χρώμα: Πορτοκαλί
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.