Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Σκάλα προπόνησης Yakimasport Agility Criss Cross Ladder 4m

Δώρα
Σκάλα προπόνησης Yakimasport Agility Criss Cross Ladder 4m
18,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

15,11 € Αποταμιεύετε 16 %
Κωδικός προϊόντος: 100322
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Yakimasport Agility Criss Cross Ladder 4m

15,11 € Yakimasport Agility Criss Cross Ladder 4m
    ST74259
Προτεινόμενα Προϊόντα
Δώρα
Σκάλα προπόνησης Yakimasport Coordination Ladder 4m
Σκάλα προπόνησης Yakimasport Coordination Ladder 4m

Σκάλα προπόνησης
Yakimasport Coordination Ladder 4m

20,00 €
16,06 €
Αποταμιεύετε 20%
Δώρα
Σκάλα προπόνησης Yakimasport Coordination Ladder 6m
Σκάλα προπόνησης Yakimasport Coordination Ladder 6m

Σκάλα προπόνησης
Yakimasport Coordination Ladder 6m

22,00 €
18,43 €
Αποταμιεύετε 16%
Yakimasport Ευκινησία Criss Cross Ladder 4m - Αναβαθμίστε το παιχνίδι της εκπαίδευσής σας...Περισσότερο

Yakimasport Ευκινησία Criss Cross Ladder 4m - Αναβαθμίστε το παιχνίδι της εκπαίδευσής σας

Βελτιώστε το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης και την ευκινησία σας με τη σκάλα Yakimasport Agility Criss Cross Ladder. Αυτό το εξαιρετικό κομμάτι του αθλητικού εξοπλισμού είναι ένα απαραίτητο αντικείμενο για όλους όσους ασχολούνται σοβαρά με το πρόγραμμα προπόνησής τους. Ειδικά σχεδιασμένη για να ευδοκιμεί σε δυναμικά περιβάλλοντα, αυτή η σκάλα είναι η κορυφαία επιλογή για επαγγελματίες προπονητές, ακαδημίες προπόνησης, καθώς και για οποιονδήποτε επιθυμεί να αυξήσει την ταχύτητα, την ισορροπία και το footwork του. Με μήκος 4 μέτρα και 10 σκαλοπάτια, αυτή η σκάλα ανταποκρίνεται στην πρόκληση της διαμόρφωσης πρωταθλητών.

Ευέλικτος σχεδιασμός για καινοτόμο προπόνηση

Η σκάλα Agility Criss Cross Ladder της Yakimasport είναι σκόπιμα σχεδιασμένη για να προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες στις προπονήσεις σας. Η ευελιξία του πατενταρισμένου σχεδιασμού της σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τη σκάλα σε οποιοδήποτε σχήμα, καθιστώντας την ιδανικό εργαλείο για αυτοσχέδια παιχνίδια και προπονητικές ασκήσεις, καλύπτοντας ακόμη και τους πιο μικρούς λάτρεις του αθλητισμού. Κάθε σκαλοπάτι, επιδέξια καρφωμένο με αρθρωτές αρθρώσεις, είναι ρυθμιζόμενο, προσφέροντας την ευκαιρία να διαφοροποιήσετε τις ασκήσεις σας και να προσαρμόσετε την προπόνηση σε συγκεκριμένες ανάγκες.

Προσαρμοσμένο για το τένις

Με την έγκριση φημισμένων ακαδημιών τένις, η σκάλα Yakimasport Agility Criss Cross Ladder είναι ένα απαραίτητο εργαλείο που μπορεί να μεταμορφώσει γρήγορα το παιχνίδι σας. Με μήκος 40 εκατοστών για κάθε σκαλί, παρέχει ένα ιδανικό σκηνικό για την προετοιμασία των αθλητών για κινήσεις υψηλής ταχύτητας και ευκινησία που απαιτεί το τένις.

Συμπέρασμα

Αποκτήστε τη σκάλα Yakimasport Agility Criss Cross Ladder και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα μιας αποτελεσματικής, εξατομικευμένης προπόνησης. Ζήστε τη χαρά του να ξεπερνάτε τα όριά σας και να κατακτάτε προοδευτικά την ευκινησία και την αντοχή. Φέρτε τον απόλυτο σύντροφο προπόνησης στο γήπεδό σας και αφήστε τη σκάλα Yakimasport Ladder να σας οδηγήσει στο δρόμο προς το θρίαμβο.

Κωδικός προϊόντος ST74259
Κωδικός κατασκευαστή: 100322
Μήκος: 400
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.