Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Στόχοι & δείκτες Gamma Disc Cone - Μωβ

23,40 €
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
2 τεμ.

Gamma Disc Cone - Μωβ

23,40 € Gamma Disc Cone - Μωβ
    ST16993
Κώνος δίσκου Γάμμα - Σετ 5 τεμαχίων Περιγραφή προϊόντος Ακονίστε τις ικανότητές σας και...Περισσότερο

Κώνος δίσκου Γάμμα - Σετ 5 τεμαχίων

Περιγραφή προϊόντος

Ακονίστε τις ικανότητές σας και ενισχύστε την απόδοσή σας με το σετ Gamma Disc Cone, κατασκευασμένο με ακρίβεια για να μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα και να βελτιώσει την προπονητική σας ρουτίνα. Το πακέτο περιλαμβάνει πέντε διακριτικά χρωματισμένους κώνους δίσκων που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν απαράμιλλη απόδοση, ελκυστική εμφάνιση και να σας βοηθήσουν να φτάσετε σε νέα επίπεδα αθλητικού επαγγελματισμού.

Αποκλειστικά χαρακτηριστικά

Οι κώνοι δίσκων Gamma δεν είναι οι τυπικοί κώνοι προπόνησης. Με πέντε διαφορετικά χρώματα στη συσκευασία, μπορείτε εύκολα να διαφοροποιήσετε τις ασκήσεις, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε την ευελιξία που παρέχουν αυτοί οι κώνοι. Κατασκευασμένοι από ανθεκτικά πλαστικά υλικά, είναι σχεδιασμένοι για να αντέχουν κάθε καταιγίδα, είτε πρόκειται για σκληρές καιρικές συνθήκες είτε για αυστηρές δραστηριότητες.

Βελτιώστε την προπόνησή σας με την Gamma

Είτε θέλετε να βελτιώσετε την ευκινησία σας, να τελειοποιήσετε τον συντονισμό σας ή να επικεντρωθείτε στην ταχύτητα και την ακρίβεια, αυτοί οι κώνοι δίσκων αποτελούν εξαιρετική προσθήκη σε κάθε πρόγραμμα προπόνησης. Ιδανικοί για ατομικές ασκήσεις ή ομαδικές ασκήσεις, ο ευέλικτος χαρακτήρας τους σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες ασκήσεις με βάση τις ανάγκες του συγκεκριμένου αθλήματος ή της φυσικής σας κατάστασης.

Ανθεκτικοί & ευπροσάρμοστοι

Ο κώνος δίσκου Gamma - 5P δεν ξεχωρίζει μόνο για την εντυπωσιακή αντοχή του, αλλά και για την πολυλειτουργικότητά του. Με διάμετρο που επιτρέπει την εύκολη ορατότητα και αναγνώριση, αυτοί οι κώνοι είναι ιδανικοί για αθλητικές δραστηριότητες ευρέος φάσματος, όπως ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ και πολλά άλλα.

Σημείο συλλογής

Ψάχνετε να αποκτήσετε τον κώνο δίσκου Gamma Disc Cone - 5P; Είναι διαθέσιμοι για παραλαβή στο al. Bohaterów Września 12. Φέρτε την προπόνησή σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με αυτούς τους ευέλικτους, ανθεκτικούς και προσαρμοστικά χρωματισμένους κώνους. Να θυμάστε, η εξάσκηση είναι το κλειδί για την τελειότητα και με το σετ Gamma Disc Cone, βρίσκεστε στο σωστό δρόμο για να διαπρέψετε στο άθλημα που έχετε επιλέξει. Αποκτήστε το σετ σας τώρα.

Καταληκτική δήλωση

Στον κόσμο του αθλητισμού, κάθε σπιθαμή βελτίωσης μετράει. Βελτιώστε την προπονητική σας εμπειρία με το σετ Gamma Disc Cone - 5P. Ποιότητα, χρώμα και δυναμική λειτουργικότητα, αυτοί οι κώνοι τα προσφέρουν όλα. Κάντε τώρα την κίνησή σας προς ένα πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό ταξίδι προπόνησης. Προσαρμογή

Κωδικός προϊόντος ST16993
Χρώμα: Μωβ
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.