Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Κάλτσες Roland Garros Sport Socks 1P - blanc

11,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

9,40 € Αποταμιεύετε 15 %
Κωδικός προϊόντος: RG22016
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
9,40 € Roland Garros Sport Socks 1P - blanc
    ST91305.1
Roland Garros Sport Κάλτσες 1P - Blanc Εκπληκτική αισθητική και σχεδιασμός Οι Roland Garros...Περισσότερο

Roland Garros Sport Κάλτσες 1P - Blanc

Εκπληκτική αισθητική και σχεδιασμός

Οι Roland Garros Sport Socks 1P - Blanc είναι η ενσάρκωση της αθλητικής κομψότητας και άνεσης. Διαθέτει ένα σχέδιο που κοσμείται από το λογότυπο του παγκοσμίου φήμης τουρνουά Roland Garros, προσδίδοντας μια αίσθηση επαγγελματισμού και κλάσης.

Άνεση στο αποκορύφωμά της

Αυτές οι κάλτσες προσφέρουν ανώτερη άνεση τόσο σε αθλητικά περιβάλλοντα υψηλών επιδόσεων όσο και σε καθημερινή χρήση. Θα βιώσετε την πολυτέλεια ενός παχύ στρώματος βαμβακιού γύρω από τη φτέρνα και τα δάχτυλα των ποδιών, προσφέροντας εξαιρετική άνεση και βέλτιστη απορρόφηση σε κάθε βήμα. Τέρμα η δυσφορία και η καταπόνηση των ποδιών σας.

Άψογη εφαρμογή και αναπνευσιμότητα

Οι Roland Garros Sport Socks 1P - Blanc ολοκληρώνονται με ελαστικές μανσέτες, προσφέροντας καλύτερη και άνετη εφαρμογή, διατηρώντας τις κάλτσες σας τέλεια στη θέση τους, ανεξάρτητα από το επίπεδο δραστηριότητας. Με εξαιρετική διαπνοή, διατηρούν τα πόδια σας φρέσκα και στεγνά όλη μέρα.

Λεπτομέρειες συσκευασίας προϊόντος

Κάθε συσκευασία περιέχει ένα ζευγάρι Roland Garros Sport Socks 1P - Blanc, απαραίτητα για κάθε αθλητική ή casual γκαρνταρόμπα. Αγκαλιάστε την τέλεια ισορροπία άνεσης, σχεδιασμού και λειτουργικότητας με τις Roland Garros Sport Socks 1P - Blanc. Δεν είναι απλώς ένα προϊόν, είναι μια εμπειρία περπατήματος για τα πόδια σας. Είτε για τις επόμενες αθλητικές σας δραστηριότητες είτε για τις καθημερινές σας μετακινήσεις, περπατήστε με στυλ και απόλυτη άνεση. Επιλέξτε τις Roland Garros Sport Socks 1P - Blanc - τα πόδια σας θα σας ευχαριστήσουν!
Κωδικός προϊόντος ST91305.1
Χρώμα λογότυπου: multicolor
Μήκος καλτσών: μακριές κάλτσες
Κωδικός κατασκευαστή: RG22016
Κύριο χρώμα: Ασπρο
Ζεύγάρι: 1 ζευγάρι
Υλικό: 70% bawełna, 26% poliester, 4% elastan
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.