Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Κάλτσες Lotto Tennis Sock III 1P - bright white

10,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

8,40 € Αποταμιεύετε 16 %
Κωδικός προϊόντος: 219036-0F1
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
παραλλαγές:
Κάλτσες Lotto Tennis Sock III 1P - blue 295c
Lotto Tennis Sock III 1P - blue 295c
Κάλτσες Lotto Tennis Sock III 1P - all black
Lotto Tennis Sock III 1P - all black
Περισσότερο
8,40 € Lotto Tennis Sock III 1P - bright white
    ST92307.2
Lotto Tennis Sock III 1P - φωτεινό λευκό Άνεση και στυλ για το παιχνίδι σας στο τένις...Περισσότερο

Lotto Tennis Sock III 1P - φωτεινό λευκό

Άνεση και στυλ για το παιχνίδι σας στο τένις

Αναβαθμίστε το παιχνίδι σας στο τένις με την Lotto Tennis Sock III 1P σε φωτεινό λευκό χρώμα. Αυτές οι κάλτσες έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τόσο την άνεση όσο και την απόδοση, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να επικεντρωθείτε στο παιχνίδι σας χωρίς περισπασμούς.

Υλικά υψηλής ποιότητας

Αυτές οι κάλτσες είναι κατασκευασμένες από ένα ευχάριστο και άνετο υλικό που αισθάνεστε απαλό στο δέρμα σας. Με ενισχυμένο μαλακό υλικό γύρω από τη φτέρνα, τη σόλα και τα δάχτυλα των ποδιών, αυτές οι κάλτσες παρέχουν εξαιρετική υποστήριξη και επιπλέον αντικραδασμική προστασία κατά τη διάρκεια έντονων αγώνων.

Ενισχυμένη απόδοση

Οι κάλτσες τένις Lotto Tennis Sock III 1P έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την απόδοσή σας στο γήπεδο. Το παχύ υλικό παρέχει επιπλέον απορρόφηση κραδασμών, μειώνοντας τις επιπτώσεις στα πόδια και τις αρθρώσεις σας. Αυτό σας επιτρέπει να κινείστε με ευελιξία και αυτοπεποίθηση, δίνοντάς σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σας.

Μέγιστη άνεση

Σχεδιασμένες για άνεση μεγάλης διάρκειας, αυτές οι κάλτσες διαθέτουν προηγμένες ιδιότητες μεταφοράς υγρασίας που διατηρούν τα πόδια σας στεγνά και δροσερά, ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο έντονων αγώνων. Η άνετη εφαρμογή εξασφαλίζει βέλτιστη στήριξη και ελαχιστοποιεί την ολίσθηση, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στα πόδια σας και στις γρήγορες κινήσεις σας χωρίς περισπασμούς.

Κομψός σχεδιασμός

Το έντονο λευκό χρώμα προσθέτει μια πινελιά στυλ στο ντύσιμό σας για τένις, ενώ το λογότυπο Lotto στον αστράγαλο προσθέτει μια σπορ και μοντέρνα εμφάνιση. Αυτές οι κάλτσες δεν είναι μόνο λειτουργικές αλλά και αισθητικά ευχάριστες, καθιστώντας τις την ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του τένις.

Αναβαθμίστε το παιχνίδι σας στο τένις με τις

Κωδικός προϊόντος ST92307.2
Χρώμα λογότυπου: czarny
Μήκος καλτσών: μακριές κάλτσες
Κωδικός κατασκευαστή: 219036-0F1
Κύριο χρώμα: Ασπρο
Ζεύγάρι: 1 ζευγάρι
Υλικό: 60% bawełna, 32% poliester, 8% elastan
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.