Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Γυαλιά Nike Dri-Fit Ace Swoosh Visor - black/anthracite/white

24,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

20,90 € Αποταμιεύετε 13 %
Κωδικός προϊόντος: FB5630-010
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
παραλλαγές:
Γυαλιά Nike Dri-Fit Ace Swoosh Visor - midnight/anthracite/white
Nike Dri-Fit Ace Swoosh Visor - midnight/anthracite/white
Γυαλιά Nike Dri-Fit Ace Swoosh Visor - white/anthracite/black
Nike Dri-Fit Ace Swoosh Visor - white/anthracite/black
Περισσότερο
20,90 € Nike Dri-Fit Ace Swoosh Visor - black/anthracite/white
    ST92506.1
Γυαλιά Nike Dri-Fit Ace Swoosh - μαύρο/ανθρακί/λευκό Επισκόπηση Το Nike Dri-Fit Ace Swoosh...Περισσότερο

Γυαλιά Nike Dri-Fit Ace Swoosh - μαύρο/ανθρακί/λευκό

Επισκόπηση

Το Nike Dri-Fit Ace Swoosh Visor σε μαύρο/ανθρακί/λευκό είναι ο απόλυτος συνδυασμός στυλ, άνεσης και λειτουργικότητας. Αυτό το κομψό και ελαφρύ γείσο είναι προσαρμοσμένο τόσο για τις δραστηριότητες εντός όσο και εκτός γηπέδου για να παρέχει στον χρήστη την απόλυτη προστασία από τον ήλιο. Το εντυπωσιακό λογότυπο της Nike, που βρίσκεται στο κέντρο, προσφέρει μια κομψή άκρη στην αθλητική σας εμφάνιση.

Ρυθμισιμότητα και άνεση

Αυτή η προσωπίδα είναι εξοπλισμένη με έναν βολικό ιμάντα στο πίσω μέρος που χρησιμοποιεί ένα κούμπωμα με άγκιστρο και βρόχο. Αυτό το σύστημα ρύθμισης εγγυάται μια άνετη εφαρμογή που ανταποκρίνεται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα κεφαλής, εξασφαλίζοντας άνετη και ασφαλή εφαρμογή ανά πάσα στιγμή. Είναι τέλεια σχεδιασμένη ώστε να παραμένει στη θέση της ανεξάρτητα από την ένταση των δραστηριοτήτων σας.

Προηγμένη τεχνολογία

Η προσωπίδα Nike Dri-Fit Ace Swoosh Visor ενσωματώνει τη γνωστή τεχνολογία DRI-FIT. Αυτή η ισχυρή τεχνολογία λειτουργεί τραβώντας τον ιδρώτα από το δέρμα σας στην επιφάνεια της προσωπίδας, όπου εξατμίζεται. Ως αποτέλεσμα, θα παραμείνετε στεγνοί και άνετοι, ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά ανεβαίνει η θερμοκρασία ή πόσο αυστηρή γίνεται η δραστηριότητά σας.

Τελικές σκέψεις

Όταν πρόκειται για αντηλιακή προστασία χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και το στυλ, το γείσο Nike Dri-Fit Ace Swoosh Visor - μαύρο/ανθρακί/λευκό είναι δυσεύρετο. Αυτό το εύχρηστο αξεσουάρ σας επιτρέπει να αποδίδετε τον καλύτερό σας εαυτό κάτω από τον ήλιο, κρατώντας σας συγκεντρωμένους στο παιχνίδι σας και όχι στον καιρό. Επενδύοντας σε αυτό το γεμάτο χαρακτηριστικά γείσο σημαίνει ότι αποχαιρετάτε τους περισπασμούς του ιδρώτα και του
Κωδικός προϊόντος ST92506.1
Κωδικός κατασκευαστή: FB5630-010
Κύριο χρώμα: μαύρο
Χρώμα λογότυπου: biały
Υλικό: 100% πολυεστέρας
τεχνολογίες
DRI-FIT
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.