Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Κάλτσες Adidas Cushioned Crew Socks 3P - Λευκός, Μαύρος

15,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

12,40 € Αποταμιεύετε 17 %
Κωδικός προϊόντος: IC1310
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
12,40 € Adidas Cushioned Crew Socks 3P - Λευκός, Μαύρος
    ST92273.1
Adidas Cushioned Crew Socks 3P - μαύρο/λευκό Βάλτε στυλ και άνεση με τις Adidas Cushioned Crew...Περισσότερο

Adidas Cushioned Crew Socks 3P - μαύρο/λευκό

Βάλτε στυλ και άνεση με τις Adidas Cushioned Crew Socks 3P - μαύρο/λευκό. Αυτές οι σχολαστικά σχεδιασμένες κάλτσες φέρουν τη σφραγίδα της δέσμευσης της Adidas για κορυφαία ποιότητα και μοντέρνες τάσεις.

Premium Fit & Άνεση

Αυτές οι κάλτσες προσφέρουν άψογη εφαρμογή, τυλίγοντας άνετα τα πόδια σας για μέγιστη άνεση. Κατασκευασμένες από εξαιρετικά μαλακό και άνετο ύφασμα που είναι ευχάριστο στο δέρμα. Αυτές οι κάλτσες διαθέτουν επίσης ενισχυμένες περιοχές καμάρας και δαχτύλων, οι οποίες ενισχύουν το επίπεδο άνεσης. Είτε περπατάτε, είτε κάνετε τζόκινγκ, είτε απλά χαλαρώνετε- αυτές οι κάλτσες παρέχουν την τέλεια απορρόφηση στα πόδια σας για άνεση όλη την ημέρα.

Τέλειος εξαερισμός

Οι κάλτσες Adidas Cushioned Crew Socks έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την απόλυτη άνεσή σας. Τα ενσωματωμένα ένθετα εξαερισμού διασφαλίζουν ότι τα πόδια σας παραμένουν δροσερά και φρέσκα, παρέχοντας βέλτιστη αναπνοή. Ο ιδρώτας και η θερμότητα διαχειρίζονται αποτελεσματικά, εξασφαλίζοντας την πιο άνετη εμπειρία είτε βρίσκεστε στο δρόμο είτε στο γήπεδο.

Εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών

Διαθέτοντας κορυφαία αντικραδασμική προστασία, αυτές οι κάλτσες μειώνουν τον αντίκτυπο στα πόδια σας, προστατεύοντάς τα από πιθανές βλάβες κατά τη διάρκεια σωματικών δραστηριοτήτων. Παρέχοντας εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών, διατηρούν την υγεία και τη δομή των ποδιών σας, μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμών.

Ανατομικά σχεδιασμένες

Κάθε ζευγάρι από αυτές τις κάλτσες είναι ανατομικά σχεδιασμένο ώστε να είναι ακριβές για το πόδι, εξασφαλίζοντας τέλεια εφαρμογή. Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός προσθέτει στη λειτουργικότητα, μειώνοντας τα σημεία πίεσης και αποτρέποντας τη συσσώρευση της κάλτσας, διατηρώντας σας άνετους όλη την ημέρα.

Η συσκευασία περιέχει 3 ζευγάρια κάλτσες

Η αγορά σας περιλαμβάνει τρία ζευγάρια
Κωδικός προϊόντος ST92273.1
Μήκος καλτσών: μακριές κάλτσες
Κωδικός κατασκευαστή: IC1310
Χρώμα: Λευκός, Μαύρος
Ζεύγάρι: 3 ζευγάρια
Υλικό: 62% bawełna, 36% poliester, 1% elastan, 1% poliamid
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.