Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Κάλτσες Mizuno DryLite Endura Trail Socks 1P - black/grey

13,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

10,40 € Αποταμιεύετε 20 %
Κωδικός προϊόντος: J2GX8700Z-98
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
10,40 € Mizuno DryLite Endura Trail Socks 1P - black/grey
    ST91605.1
Κάλτσες Mizuno DryLite Endura Trail 1P - Μαύρο/γκρι Σας παρουσιάζουμε τις κάλτσες Mizuno...Περισσότερο

Κάλτσες Mizuno DryLite Endura Trail 1P - Μαύρο/γκρι

Σας παρουσιάζουμε τις κάλτσες Mizuno DryLite Endura Trail Socks, τον τέλειο σύντροφό σας για υπαίθριες αθλητικές προσπάθειες. Σχεδιασμένες για να προσφέρουν ανώτερη άνεση και υποστήριξη, έρχονται σε κομψό μαύρο/γκρι χρώμα, εξασφαλίζοντας ότι κάθε βήμα σας πάει πιο μακριά με στυλ και λειτουργία.

Ποιοτικό υλικό και σχεδιασμός

Κατασκευασμένες από μαλακό, άνετο ύφασμα, αυτές οι κάλτσες είναι κάτι περισσότερο από απλές επιδέσμους ποδιών- είναι διαμορφωμένες για βέλτιστη άνεση. Για να βελτιώσουν την εφαρμογή τους, είναι ανατομικά σχεδιασμένες ώστε να ταιριάζουν στο δεξί και το αριστερό πόδι ξεχωριστά. Αυτή η ακρίβεια εξαλείφει κάθε περιθώριο για δυσφορία και προσφέρει άνετη εφαρμογή, επιτρέποντάς σας να περπατάτε, να τρέχετε ή να τρέχετε αβίαστα.

Ζώνη πλέγματος για πρόσθετη άνεση

Προσθέτοντας στην άνεση που προσφέρει ο έξυπνος σχεδιασμός τους, αυτές οι κάλτσες διαθέτουν συγκεκριμένες ζώνες με πάνελ πλέγματος. Αυτή η έξυπνη προσθήκη παίζει καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση της άνεσης των κάλτσες, διευκολύνοντας τον αυξημένο εξαερισμό. Ως αποτέλεσμα, τα πόδια σας παραμένουν φρέσκα, προωθώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για παρατεταμένη χρήση, ειδικά κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής δραστηριότητας.

Τεχνολογία DryLite για απόλυτη στεγνότητα

Εφαρμόζοντας την υπερσύγχρονη τεχνολογία DryLite Technology, αυτές οι κάλτσες trail απορροφούν ικανά την υγρασία, διατηρώντας τα πόδια σας στεγνά. Με αυτό το φανταστικό χαρακτηριστικό, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την υγρασία και τη δυσφορία που προκαλείται από τον ιδρώτα κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων υψηλής έντασης ή θερμών καιρικών συνθηκών. Οι κάλτσες Mizuno DryLite Endura Trail Socks εξασφαλίζουν στεγνότητα και άνεση, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες για να αποδίδουν τα πόδια σας τα μέγιστα.

Πρόσθετη προστασία ποδιών

Σχεδιασμένες για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, αυτές οι κάλτσες παρέχουν επίσης υποδειγματική προστασία των ποδιών. Είτε κάνετε πεζοπορία είτε τρέχετε
Κωδικός προϊόντος ST91605.1
Χρώμα λογότυπου: szary
Μήκος καλτσών: μεσαίες κάλτσες
Κωδικός κατασκευαστή: J2GX8700Z-98
Κύριο χρώμα: μαύρο
Ζεύγάρι: 1 ζευγάρι
Υλικό: 52% poliester, 43% nylon, 5% spanedx
τεχνολογίες
DRYLITE
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.