Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Κάλτσες Mizuno DryLite Training 3P - black/melange/soleil

13,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

11,40 € Αποταμιεύετε 12 %
Κωδικός προϊόντος: 32GX2505Z-96
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
11,40 € Mizuno DryLite Training 3P - black/melange/soleil
    ST91619.1
Mizuno DryLite Training 3P Κάλτσες - μαύρο/μελανζέ/σολέ Μπείτε σε ένα νέο επίπεδο άνεσης και...Περισσότερο

Mizuno DryLite Training 3P Κάλτσες - μαύρο/μελανζέ/σολέ

Μπείτε σε ένα νέο επίπεδο άνεσης και υποστήριξης με τις κάλτσες Mizuno DryLite Training 3P. Σχεδιασμένες για να ενισχύουν τις αθλητικές σας επιδόσεις, αυτές οι κάλτσες υψηλής ποιότητας διατίθενται σε κομψό μαύρο/μελανζέ/σολέ χρώμα που εγγυάται ότι θα προσθέσει μια κομψή πινελιά στη συλλογή αθλητικών ρούχων σας.

Κατασκευασμένες για άνεση

Αυτές οι κάλτσες Mizuno DryLite είναι κατασκευασμένες από άνετο, ραβδωτό ύφασμα που παρέχει βέλτιστη αναπνοή. Το ανώτερο υλικό εξασφαλίζει ότι τα πόδια σας παραμένουν δροσερά και φρέσκα, ανεξάρτητα από την ένταση της άσκησής σας. Εξαιρετικές για τρέξιμο, προπονήσεις στο γυμναστήριο, αθλήματα ή απλά για καθημερινή χρήση, αυτές οι κάλτσες προσφέρουν άνετη εφαρμογή για όλους.

Ενισχυμένη υποστήριξη και αντικραδασμική προστασία

Οι κάλτσες Mizuno DryLite Training 3P διαθέτουν ενισχυμένες περιοχές στα δάχτυλα των ποδιών και στη φτέρνα για ενισχυμένη στήριξη και απορρόφηση των ποδιών. Αυτός ο στρατηγικός σχεδιασμός μειώνει την πίεση από τις κρούσεις και προστατεύει τα πόδια σας από πιθανούς τραυματισμούς, επιτρέποντάς σας να ξεπεράσετε τα όρια και να υπερβείτε τους στόχους της γυμναστικής σας.

Βέλτιστη εφαρμογή

Κάθε ζευγάρι ολοκληρώνεται με ελαστικές μανσέτες στο πάνω μέρος, εξασφαλίζοντας τέλεια και ασφαλή εφαρμογή. Παραμένουν άνετα στα πόδια σας χωρίς να είναι υπερβολικά σφιχτές ή να γλιστρούν προς τα κάτω, γεγονός που καθιστά αυτές τις κάλτσες DryLite ιδανικές για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. Ο ευέλικτος σχεδιασμός τους επιτρέπει να ταιριάζουν αβίαστα με τα αγαπημένα σας αθλητικά αθλητικά παπούτσια, προωθώντας μια αιχμηρή και μοντέρνα εμφάνιση.

Απολαύστε το αξιοσημείωτο μείγμα στυλ, άνεσης και βελτιωμένης απόδοσης με τις κάλτσες Mizuno DryLite Training 3P - μια απαραίτητη προσθήκη στον αθλητικό σας εξοπλισμό.

Κωδικός προϊόντος ST91619.1
Χρώμα λογότυπου: multicolor
Μήκος καλτσών: μακριές κάλτσες
Κωδικός κατασκευαστή: 32GX2505Z-96
Κύριο χρώμα: πολύχρωμο
Ζεύγάρι: 3 ζευγάρια
Υλικό: 95% poliester, 3% nylon, 2% spandex
τεχνολογίες
DRYLITE
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.