Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Κάλτσες Mizuno DryLite Training Mid 3P - black/light green/maui blue

12,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

10,40 € Αποταμιεύετε 13 %
Κωδικός προϊόντος: 67UU950-83
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
10,40 € Mizuno DryLite Training Mid 3P - black/light green/maui blue
    ST91555.2
Mizuno DryLite Training Mid 3P Κάλτσες - Μαύρο/Ανοιχτό πράσινο/Μαουί μπλε Εκφράστε το στυλ σας...Περισσότερο

Mizuno DryLite Training Mid 3P Κάλτσες - Μαύρο/Ανοιχτό πράσινο/Μαουί μπλε

Εκφράστε το στυλ σας και ενισχύστε την απόδοσή σας με τις κάλτσες Mizuno DryLite Training Mid 3P. Προσφέρονται σε ένα αναζωογονητικό μείγμα μαύρου, ανοιχτού πράσινου και maui blue, αυτές οι κάλτσες είναι το τέλειο αξεσουάρ για να ανανεώσετε την προπονητική σας ενδυμασία.

Υπέρτατη άνεση, απόλυτη απόδοση

Οι κάλτσες Mizuno DryLite Training Mid 3P είναι επιδέξια κατασκευασμένες με εξαιρετικά μαλακό, άνετο υλικό. Το ύφασμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άνετη εφαρμογή χωρίς να προκαλεί δυσφορία. Η ευεξία των αθλητών λαμβάνεται υπόψη κατά τη διαδικασία σχεδιασμού για να διασφαλιστεί η δημιουργία εξαιρετικά άνετων κάλτσες που μπορούν να φορεθούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς καμία ανησυχία.

Ειδικές ζώνες πάνελ πλέγματος

Αυτό που κάνει τις κάλτσες Mizuno DryLite Training Mid 3P να ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες κάλτσες είναι η ειδική ζώνη πάνελ πλέγματος που είναι ενσωματωμένη στο σχεδιασμό. Αυτά τα καινοτόμα χαρακτηριστικά ενισχύουν τη συνολική άνεση του χρήστη αυξάνοντας τον αερισμό των ποδιών, διατηρώντας τα φρέσκα και δροσερά κατά τη διάρκεια προπονήσεων υψηλής έντασης. Με άλλα λόγια, πείτε αντίο στα άβολα ιδρωμένα πόδια.

Τεχνολογία DryLite: Στεγνά & άνετα πόδια

Οι κάλτσες Mizuno DryLite Training Mid 3P χρησιμοποιούν τη μοναδική τεχνολογία DryLite. Αυτό το αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό απομακρύνει αποτελεσματικά τον ιδρώτα και την υγρασία, διατηρώντας τα πόδια σας στεγνά και παρέχοντας βέλτιστες συνθήκες για την προπόνησή σας. Το χαρακτηριστικό DryLite διασφαλίζει ότι ακόμα και κατά τη διάρκεια των πιο δυνατών προπονήσεων, τα πόδια σας παραμένουν στεγνά, διατηρώντας σας συγκεντρωμένους στην επίτευξη των προπονητικών σας στόχων.

Κωδικός προϊόντος ST91555.2
Χρώμα λογότυπου: multicolor
Μήκος καλτσών: κοντές κάλτσες
Κωδικός κατασκευαστή: 67UU950-83
Κύριο χρώμα: πολύχρωμο
Ζεύγάρι: 3 ζευγάρια
Υλικό: 97% πολυεστέρα, 3% πολυουρεθάνη
τεχνολογίες
DRYLITE
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.