Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Ρακέτα Padel NOX Equation Lady Advanced

155,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

145,40 € Αποταμιεύετε 6 %
Βάρος: 350-365
Ισορροπία: even
Κωδικός προϊόντος: PEQULIADVD
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Αυτό το προϊόν περιλαμβάνει δωρεάν αποστολή
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
3 τεμ.

NOX Equation Lady Advanced

145,40 € NOX Equation Lady Advanced
    ST94003
NOX Equation Lady Advanced - Η αλλαγή του παιχνιδιού στις ρακέτες Padel γυναικών Αν είστε μια...Περισσότερο

NOX Equation Lady Advanced - Η αλλαγή του παιχνιδιού στις ρακέτες Padel γυναικών

Αν είστε μια γυναίκα που ασχολείται σοβαρά με το padel και επιδιώκει ανώτερο έλεγχο και ακρίβεια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η NOX Equation Lady Advanced προσφέρει το τέλειο μείγμα απόδοσης και άνεσης. Κατασκευασμένο για μέσες και προχωρημένες παίκτριες, αυτό το ελαφρύ μοντέλο επικεντρώνεται στη βελτίωση του παιχνιδιού σας, στην ελαχιστοποίηση των λαθών και στη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητάς σας στο παιχνίδι.

Καινοτόμος σχεδιασμός και αξεπέραστη άνεση

Η NOX παρουσιάζει μια ρακέτα με στρογγυλό σχήμα κεφαλής, προσφέροντας ένα ευρύ sweet-spot που μειώνει τον κίνδυνο λαθών. Η ισορροπημένη, ομοιόμορφη κατανομή βάρους παρέχει έναν εξαιρετικό συμβιβασμό μεταξύ ισχύος και ελέγχου, επιτρέποντας γρήγορα και ακριβή χτυπήματα. Η ρακέτα, σχεδιασμένη σε κυρίαρχο λευκό χρώμα, είναι επίσης εξοπλισμένη με ένα Smartstrap που ενισχύει την άνεση και μια βολική τσάντα ρακέτας.

Κορυφαία τεχνολογία για βελτιωμένο παιχνίδι

Η εξαιρετικά άνετη NOX Equation Lady Advanced φέρει μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες. Η DCS, ή αλλιώς Dynamic Composite Structure, η TEXTURE 3D SURFACE και το 3K Fiber Glass προσδίδουν σημαντική δυνατότητα σπιν, ενώ ο HR Core ενισχύει την αίσθηση και την παικτικότητα. Η τεχνολογία AVS ή Anti Vibratio χρησιμεύει στη μείωση των κραδασμών, εξασφαλίζοντας μακροζωία στο παιχνίδι.

Ασυναγώνιστη δεξιοτεχνία με υλικά υψηλής ποιότητας

Ο υψηλής ποιότητας σκελετός από άνθρακα συμβάλλει στην ανθεκτικότητα και τη δύναμη, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια ελαφριά αίσθηση για αβίαστη ευελιξία. Η ρακέτα ζυγίζει μόλις 350-365 γραμμάρια, εξασφαλίζοντας ότι το χέρι σας δεν θα κουραστεί ακόμα και στους πιο μακροχρόνιους αγώνες. Επιπλέον, η διάσταση του σκελετού είναι στάνταρ 455 χιλιοστά σε μήκος και 38 χιλιοστά προφίλ, παρέχοντας τόσο εμβέλεια όσο και ταχύτητα.

Κωδικός προϊόντος ST94003
Μήκος (mm): 455
Κωδικός κατασκευαστή: PEQULIADVD
Βάρος: 350-365
Ισορροπία: even
Προφίλ ακτίνας: 38
Υλικό: άνθρακας
Κάλυμμα: (ναι) μια τσάντα
Κύριο χρώμα: Ασπρο
τεχνολογίες
CARBON FRAME
AVS - Nox
HR CORE - NOX
Dynamic Composit Structure DCS - Nox
Smartstrap - Nox
3K FIBER GLASS - Nox
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.