Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Ρακέτα Padel Pro's Pro Torpedo

107,90 €
Κωδικός προϊόντος: X112
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
1 τεμ.

Pro's Pro Torpedo

107,90 € Pro's Pro Torpedo
    ST93958
Παρουσιάζοντας τη ρακέτα padel Pro Torpedo της Pro Αν είστε ενθουσιώδης ή έμπειρος παίκτης που...Περισσότερο

Παρουσιάζοντας τη ρακέτα padel Pro Torpedo της Pro

Αν είστε ενθουσιώδης ή έμπειρος παίκτης που αναζητά δυναμικό παιχνίδι και άνεση, η Pro Torpedo της Pro είναι η επιλογή σας. Αυτή η ρακέτα προσφέρει υψηλή απόδοση σε ελκυστική τιμή, ιδανική για παίκτες όλων των επιπέδων.

Υβριδικό πλαίσιο για δυναμικό παιχνίδι

Η Pro's Pro Torpedo διαθέτει ένα υβριδικό πλαίσιο κατασκευασμένο από ένα μείγμα ινών άνθρακα και υαλονήματος. Αυτός ο συνδυασμός εξασφαλίζει σημαντική ανθεκτικότητα, σταθερότητα και ελαφρότητα, επιτρέποντας ισχυρά χτυπήματα, ενώ παράλληλα επιτρέπει γρήγορες και ακριβείς κινήσεις στο γήπεδο. Με μήκος 455 mm και πλευρικό προφίλ 38 mm, η ρακέτα προσφέρει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ ισχύος και ελέγχου.

Άνετος χειρισμός και καλή απορρόφηση των κρούσεων

Πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει άνεση, η Pro's Pro Torpedo ενσωματώνει έναν μαλακό πυρήνα από αφρό EVA. Αυτό το σχεδιαστικό στοιχείο όχι μόνο προσφέρει ανώτερη απορρόφηση κραδασμών για μεγαλύτερη άνεση, αλλά και βελτιώνει τις επαφές με την μπάλα για εντυπωσιακή παικτικότητα. Η ρακέτα διατηρεί το χέρι σας χωρίς άγχος κατά τη διάρκεια έντονων αγώνων, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε το παιχνίδι διατηρώντας την κορυφαία φόρμα σας.

Κωδικός προϊόντος ST93958
Μήκος (mm): 455
Κωδικός κατασκευαστή: X112
Προφίλ ακτίνας: 38
Υλικό: γυαλιά ίνα άνθρακα
Κάλυμμα: όχι
Κύριο χρώμα: μαύρο
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.