Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Ρακέτα Padel Tecnifibre WallMaster 370

247,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

185,40 € Αποταμιεύετε 25 %
Βάρος: 370
Ισορροπία: 265
Κωδικός προϊόντος: 16WAMA3703
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Αυτό το προϊόν περιλαμβάνει δωρεάν αποστολή
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
3 τεμ.

Tecnifibre WallMaster 370

185,40 € Tecnifibre WallMaster 370
    ST94020
Παρουσιάζουμε την Tecnifibre WallMaster 370 2023 - Ρακέτα Padel για προχωρημένους παίκτες Η...Περισσότερο

Παρουσιάζουμε την Tecnifibre WallMaster 370 2023 - Ρακέτα Padel για προχωρημένους παίκτες

Η Tecnifibre WallMaster 370 2023 είναι μια καινοτόμος ρακέτα padel σχεδιασμένη για παίκτες που επιθυμούν να ενισχύσουν τον έλεγχο, τη σταθερότητα και την άνεση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μια επιτομή των προηγμένων τεχνολογιών της Tecnifibre, αυτή η ρακέτα είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσει την απόδοσή σας στο επόμενο επίπεδο.

Βασικά χαρακτηριστικά

Βελτιστοποιημένη απόδοση

Με τη στρογγυλή κεφαλή και τη μεσαία ισορροπία της, η WallMaster 370 προσφέρει έναν βέλτιστο συμβιβασμό μεταξύ δυναμικών χτυπημάτων και ευελιξίας. Η στρογγυλή κεφαλή εξασφαλίζει μέγιστη ακρίβεια, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάνετε αποτελεσματικά χτυπήματα ανεξάρτητα από τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Spin Skin Rough Finish

Το τραχύ φινίρισμα spin skin της ρακέτας ενισχύει την περιστροφή και βοηθά στον έλεγχο, προσφέροντας πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σας σε αυτούς τους αγώνες με υψηλό βαθμό συμμετοχής. Τα χτυπήματά σας θα αποκτήσουν την επιπλέον καμπύλη και ταχύτητα που χρειάζονται για να στριμώξετε τους αντιπάλους σας, οδηγώντας σας στη νίκη.

PHD Προοδευτική διάμετρος οπών

Εξοπλισμένη με την τεχνολογία PHD (Progressive Holes Diameter), αυτή η ρακέτα διαθέτει τρία διαφορετικά μεγέθη οπών που έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν το sweet spot. Έτσι, η WallMaster συγχωρεί περισσότερα εκτός κέντρου χτυπήματα, επιτρέποντας καλύτερη ακρίβεια και συνέπεια.

Δομικές εξελίξεις

Η αψιδωτή γέφυρα

Η WallMaster 370 είναι εξοπλισμένη με μια καινοτόμο γέφυρα αψίδων στην καρδιά της. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό αυξάνει τη σταθερότητα και κατανέμει ομοιόμορφα το κέντρο βάρους, διασφαλίζοντας ότι κάθε χτύπημα επιτυγχάνει τον τέλειο συνδυασμό δύναμης και ελέγχου.

Τεχνολογία X-TOP

Για πρόσθετη ανθεκτικότητα, το πάνω μέρος της ρακέτας είναι επικαλυμμένο με ένα ανθεκτικό στους κραδασμούς και την τριβή μείγμα ινών αραμιδίου με ένα στρώμα πολυμερούς PTFE, γνωστό ως τεχνολογία X-TOP.

Κωδικός προϊόντος ST94020
Μήκος (mm): 455
Κωδικός κατασκευαστή: 16WAMA3703
Βάρος: 370
Ισορροπία: 265
Προφίλ ακτίνας: 38
Υλικό: άνθρακας
Κάλυμμα: όχι
Κύριο χρώμα: πολύχρωμο
τεχνολογίες
Carbon Shield XTC
Progressive Holes Diameter - PHD
Arch-Bridge
X-TOP - Tecnifibre
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.