Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Παιδικές Ρακέτες τένις Yonex Ezone Junior 23

57,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

51,40 € Αποταμιεύετε 10 %
Ηλικία και ύψος: 6-8/113-125
Βάρος: 210
Μήκος (ίντσες): 23
Μέγεθος κεφαλής (cm2): 613
Τύπος πλέξης: 12/14
Κωδικός προϊόντος: YJ23GE
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
MULTI-ART:
Ποσότητα τιμή προϊόντος
Από 2 τεμ. 46,40 €
51,40 € Yonex Ezone Junior 23
    ST86006.1
Yonex Ezone Junior 23 Ξεκινήστε υπέροχα την καριέρα του παιδιού σας στο τένις με το Yonex...Περισσότερο

Yonex Ezone Junior 23

Ξεκινήστε υπέροχα την καριέρα του παιδιού σας στο τένις με το Yonex Ezone Junior 23 - μπλε του ουρανού. Ειδικά σχεδιασμένη για νεαρούς φίλους του τένις ηλικίας 6-8 ετών ή ύψους 113-125 εκατοστών, αυτή η ρακέτα είναι ιδανική τόσο για βασικούς όσο και για μέσους παίκτες, εξασφαλίζοντας εξαιρετική γνώση του παιχνιδιού.

Εξαιρετικά αποδοτικός σχεδιασμός

Με ισομετρική κεφαλή, η Yonex Ezone Junior παρέχει ένα μεγάλο sweet spot, βελτιώνοντας σημαντικά την άνεση του παιχνιδιού. Αυτό όχι μόνο βοηθά στην εδραίωση της σταθερότητας του χτυπήματός τους, αλλά και στην ανύψωση της αυτοπεποίθησής τους σε κάθε αγώνα. Η διάταξη των χορδών ενισχύει την περιστροφή της μπάλας και τον έλεγχο του σπιν, βοηθώντας στην άψογη τοποθέτηση του χτυπήματος.

Ενισχύστε την απόδοση και την άνεση

Αυτό που κάνει αυτή τη ρακέτα να ξεχωρίζει είναι η δυναμική της λειτουργικότητα και η άνεση. Ανεξάρτητα από τις φυσικές ικανότητες του παίκτη - που είναι κανονικές, καλές ή εξαιρετικές, αυτή η ρακέτα ενισχύει τις δυνατότητες της αιώρησης του - είτε είναι μικρή, μεσαία ή μεγάλη, αποδίδοντας μεγαλύτερο έλεγχο και ακρίβεια. Επιπλέον, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην άνεση του παίκτη, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για τακτικό παιχνίδι, είτε αυτό γίνεται αρκετές φορές το χρόνο, είτε το μήνα, είτε την εβδομάδα.

Ανώτερη κατασκευή και προδιαγραφές

Κατασκευασμένη από στιβαρό αλουμίνιο και φινιρισμένη σε υπέροχο γαλάζιο χρώμα, αυτή η ρακέτα junior δεν είναι μόνο ανθεκτική αλλά εξίσου μοντέρνα. Με μέγεθος κεφαλής 613 cm2, μήκος 23 ίντσες, μοτίβο χορδών 12/14, βάρος μόλις 210 g και μήκος 58,5 cm, είναι ελαφριά αλλά ανθεκτική, επιβάλλοντας γρήγορες κινήσεις και ανθεκτικότητα.

Κωδικός προϊόντος ST86006.1
Κωδικός κατασκευαστή: YJ23GE
Χρώμα: Τυρκουάζ
Ηλικία και ύψος: 6-8/113-125
Βάρος: 210 ? Περισσότερο
Μήκος (ίντσες): 23
Μήκος: 58,5 ? Περισσότερο
Μέγεθος κεφαλής (cm2): 613 ? Περισσότερο
Τύπος πλέξης: 12/14 ? Περισσότερο
Υλικό: αλουμίνιο
Κάλυμμα: ναι
Χορδή: ναι
Η επιλογή της σωστής ρακέτας κάνει το τένις πιο εύκολο και ευχάριστο. Αυτό είναι ιδιαίτερα...Περισσότερο
Πως να επιλεξετε μια ρακετα για ενα παιδι

Η επιλογή της σωστής ρακέτας κάνει το τένις πιο εύκολο και ευχάριστο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην παιδική ηλικία. Οι παιδικές ρακέτες είναι κοντύτερες, ελαφρύτερες και με μικρότερα μεγέθη λαβής σε σύγκριση με τις ρακέτες των μεγαλύτερων ηλικιών. Οι ρακέτες καλύτερης ποιότητας - και ταυτόχρονα ακριβότερες - κατασκευάζονται από σύνθετα υλικά γραφίτη. Το μέγεθος της λαβής της παιδικής ρακέτας είναι τυποποιημένο για τα μεγέθη της ρακέτας. Συνήθως οι παιδικές ρακέτες έχουν εργοστασιακά κατασκευασμένες τάσεις χορδών, οι οποίες αξίζει να αντικαθίστανται τακτικά. Τα μαθήματα τένις για μικρότερα παιδιά (4-8 ετών) πρέπει να γίνονται με τη χρήση μπαλών με μειωμένη συμπίεση, τα παιδιά δεν χτυπούν τις μπάλες τόσο δυνατά όσο οι ενήλικες. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι κατά την επιλογή ρακέτας για ένα παιδί, είναι επίσης απαραίτητο να λαμβάνονται υπόψη οι φυσικές συνθήκες, όπως το ύψος και το βάρος, όχι μόνο η ηλικία τους.

Στο παρακάτω διάγραμμα παρουσιάζεται μια σύνοψη του μήκους των ρακετών, μαζί με τις αντίστοιχες κατηγορίες ηλικίας και ύψους:

Μήκος ρακέτας

17/19 ίντσες

21 ίντσες

23 ίντσες

25 ίντσες

26 ίντσες

Κατά προσέγγιση ύψος

89 - 99 cm

100 - 112 cm

113 - 125 cm

126 - 140 cm

141 - 165 cm

Κατά προσέγγιση ηλικία

2 - 4 χρόνια

4 - 6 χρόνια

6 - 8 χρόνια

8 - 10 χρόνια

10 - 12 χρόνια

Η λαβή είναι το...Περισσότερο

Η λαβή είναι το μέρος της ρακέτας του τένις που κρατάει ο παίκτης του τένις - η λαβή. Το μέγεθος της λαβής καθορίζει την περιφέρειά της. Στην αρχή μιας περιπέτειας στο τένις, συχνά δυσκολευόμαστε να επιλέξουμε το σωστό μέγεθος λαβής. Παρακάτω θα παρουσιάσουμε μια λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Μεγέθη λαβής ρακέτας Junior

G 2 = 4 1/4 ίντσες = 108 mm
G 1 = 4 1/8 ίντσες = 104 mm
G 0 = 4 ίντσες = 100 mm
G 00 = 3 7/8 ίντσες = 98 mm
G 000 = 3 3/4 ίντσες = 95 mm
G 0000 = 3 5/8 ίντσες = 92 mm
G 00000 = 3 1/2 ίντσες = 89 mm

Δεν υπάρχουν ενδείξεις σε χιλιοστά στους πυραύλους. Μετατρέψαμε τις ίντσες σε εκατοστά για να διευκολύνουμε την επιλογή της σωστής λαβής αν δεν μπορείτε να πιάσετε τη ρακέτα στο χέρι σας.

Οι πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος της λαβής βρίσκονται συνήθως στο κάτω μέρος της. Το μέγεθος της λαβής είναι πολύ σημαντικό, ωστόσο σε αντίθεση με το μέγεθος της κεφαλής, όχι επειδή τα διαφορετικά μεγέθη δίνουν διαφορετικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η περίμετρος της λαβής πρέπει να ταιριάζει ακριβώς με το μέγεθος του χεριού των παικτών, μόνο τότε ο παίκτης μπορεί να είναι σίγουρος ότι η λαβή του θα είναι σταθερή, η ρακέτα θα είναι σταθερή στο χέρι του και ο καρπός δεν θα καταπονηθεί υπερβολικά.

Η πρώτη μέθοδος μπορεί να γίνει χωρίς τη ρακέτα, χρησιμοποιώντας μόνο έναν χάρακα.

1. Ισιώστε το χέρι σας και μετρήστε την απόσταση από το κέντρο του μέχρι το άκρο του δακτύλου του δαχτυλιδιού.

2. Το αποτέλεσμα πρέπει να συγκριθεί με τον πίνακα μεγεθών, τον οποίο παρουσιάσαμε παραπάνω ποιο μέγεθος λαβής πρέπει να επιλέξω.

raczka2lGsws3NSp1khS

 

Η δεύτερη μέθοδος με την οποία μπορούμε να ελέγξουμε αν μια συγκεκριμένη λαβή είναι καλή για εμάς θα λειτουργήσει μόνο αν έχουμε στη διάθεσή μας μερικές ρακέτες με διαφορετικά μεγέθη λαβής. Αν δεν έχετε, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε μια ρακέτα ενός φίλου σας και να δείτε αν η λαβή του είναι καλή για εσάς.

1. Πιάστε τη ρακέτα όπως στην παραπάνω εικόνα.

2. Αν ο δείκτης του άλλου χεριού χωράει ανάμεσα στην περιοχή της θωρακικής εξοχής του αντίχειρα και στις άκρες των δακτύλων, σημαίνει ότι η λαβή έχει το κατάλληλο μέγεθος.

3. Εάν υπάρχει πολύς χώρος μεταξύ της θωρακικής εξοχής του αντίχειρα και των άκρων των δακτύλων σας και ο δείκτης σας δεν μπορεί να καλύψει αυτόν τον χώρο, σημαίνει ότι η λαβή είναι πολύ μεγάλη και θα πρέπει να επιλέξετε τη λαβή με μικρότερη περιφέρεια.

4. Αν δεν χωράει ο δείκτης σας, σημαίνει ότι η λαβή είναι πολύ μικρή και θα πρέπει να επιλέξετε μια ρακέτα με μεγαλύτερη περιφέρεια.

raczkajwdBCCmxRNScD 

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.