Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Παιδικές Ρακέτες τένις Yonex Ezone Junior 25

59,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

53,90 € Αποταμιεύετε 9 %
Ηλικία και ύψος: 8-10/126-140
Βάρος: 245
Μήκος (ίντσες): 25
Μέγεθος κεφαλής (cm2): 710
Τύπος πλέξης: 14/15
Κωδικός προϊόντος: YJ25GE
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
53,90 € Yonex Ezone Junior 25
    ST86007.1
Yonex Ezone Junior 25 Γνωρίστε το Yonex Ezone Junior 25, με όμορφο χρώμα σε χαλαρωτικό μπλε...Περισσότερο

Yonex Ezone Junior 25

Γνωρίστε το Yonex Ezone Junior 25, με όμορφο χρώμα σε χαλαρωτικό μπλε του ουρανού. Προσαρμοσμένη ειδικά για νεαρούς λάτρεις του τένις ηλικίας 8 έως 10 ετών ή με ύψος 126 έως 140 cm, αυτή η ρακέτα τένις από αλουμίνιο έχει σχεδιαστεί για να πυροδοτήσει το πάθος για το τένις στις καρδιές των αρχάριων και των ενδιάμεσων παικτών.

Καινοτόμος σχεδιασμός για βελτιωμένη απόδοση

Αυτή η ρακέτα junior διαθέτει ισομετρική, διευρυμένη κεφαλή και ανοιχτό σχέδιο χορδών, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για τους εκκολαπτόμενους αθλητές που ξεκινούν το ταξίδι τους στο τένις. Το αυξημένο μέγεθος της κεφαλής επιτρέπει ένα ευρύτερο sweet spot, αυξάνοντας τις πιθανότητες να χτυπήσετε τη μπάλα με ακρίβεια και δύναμη.

Άνεση και δυναμικά χαρακτηριστικά για τους μελλοντικούς αστέρες του τένις

Το Yonex Ezone Junior 25 γνωρίζει τις ανάγκες ενός αναπτυσσόμενου παίκτη. Επικεντρώνεται στο να προσφέρει τόσο δυναμική όσο και άνεση στο παιχνίδι. Αυτή η ρακέτα έχει μια τάση χορδής που φέρνει σταθερότητα και βοηθά στη δημιουργία μιας εντυπωσιακής απώθησης, δίνοντας σε κάθε χτύπημα μια επιπλέον ώθηση. Καθώς ο νεαρός σας ταλαντεύεται σε όλο το γήπεδο, η άνετη λαβή εξασφαλίζει ότι το κάνει χωρίς να ζορίζει τα χέρια του, επιτρέποντας αβίαστα χτυπήματα.

Ιδανικό για τακτικό και περιστασιακό παιχνίδι

Είτε ο νεαρός παίκτης σας παίρνει το γήπεδο αρκετές φορές την εβδομάδα, μερικές φορές το μήνα ή μόνο μια χούφτα φορές το χρόνο, το Yonex Ezone Junior 25 έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται και να λάμπει. Ζυγίζοντας μόνο 245 γραμμάρια, είναι αρκετά ελαφρύ για να είναι ένας δυνατός σύντροφος σε όλες αυτές τις εκτεταμένες προπονήσεις και τους συναρπαστικούς αγώνες.

Απίστευτη ανθεκτικότητα και ευκολία

Αυτή η ρακέτα συνοδεύεται επίσης από ένα μισό κάλυμμα για να την προστατεύει όταν δεν στέλνει με σθένος τις μπάλες του τένις να πετούν στο γήπεδο. Με μήκος 25 ίντσες (63,5 cm), μέγεθος κεφαλής 710 cm2 και σχέδιο χορδών 14/15, αυτή η ρακέτα τένις αποδεικνύει την εστίασή της στην ανθεκτικότητα και την ευκολία.

Κωδικός προϊόντος ST86007.1
Κωδικός κατασκευαστή: YJ25GE
Χρώμα: Τυρκουάζ
Ηλικία και ύψος: 8-10/126-140
Βάρος: 245 ? Περισσότερο
Μήκος (ίντσες): 25
Μήκος: 63,5 ? Περισσότερο
Μέγεθος κεφαλής (cm2): 710 ? Περισσότερο
Τύπος πλέξης: 14/15 ? Περισσότερο
Υλικό: αλουμίνιο
Κάλυμμα: ναι
Χορδή: ναι
Η επιλογή της σωστής ρακέτας κάνει το τένις πιο εύκολο και ευχάριστο. Αυτό είναι ιδιαίτερα...Περισσότερο
Πως να επιλεξετε μια ρακετα για ενα παιδι

Η επιλογή της σωστής ρακέτας κάνει το τένις πιο εύκολο και ευχάριστο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην παιδική ηλικία. Οι παιδικές ρακέτες είναι κοντύτερες, ελαφρύτερες και με μικρότερα μεγέθη λαβής σε σύγκριση με τις ρακέτες των μεγαλύτερων ηλικιών. Οι ρακέτες καλύτερης ποιότητας - και ταυτόχρονα ακριβότερες - κατασκευάζονται από σύνθετα υλικά γραφίτη. Το μέγεθος της λαβής της παιδικής ρακέτας είναι τυποποιημένο για τα μεγέθη της ρακέτας. Συνήθως οι παιδικές ρακέτες έχουν εργοστασιακά κατασκευασμένες τάσεις χορδών, οι οποίες αξίζει να αντικαθίστανται τακτικά. Τα μαθήματα τένις για μικρότερα παιδιά (4-8 ετών) πρέπει να γίνονται με τη χρήση μπαλών με μειωμένη συμπίεση, τα παιδιά δεν χτυπούν τις μπάλες τόσο δυνατά όσο οι ενήλικες. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι κατά την επιλογή ρακέτας για ένα παιδί, είναι επίσης απαραίτητο να λαμβάνονται υπόψη οι φυσικές συνθήκες, όπως το ύψος και το βάρος, όχι μόνο η ηλικία τους.

Στο παρακάτω διάγραμμα παρουσιάζεται μια σύνοψη του μήκους των ρακετών, μαζί με τις αντίστοιχες κατηγορίες ηλικίας και ύψους:

Μήκος ρακέτας

17/19 ίντσες

21 ίντσες

23 ίντσες

25 ίντσες

26 ίντσες

Κατά προσέγγιση ύψος

89 - 99 cm

100 - 112 cm

113 - 125 cm

126 - 140 cm

141 - 165 cm

Κατά προσέγγιση ηλικία

2 - 4 χρόνια

4 - 6 χρόνια

6 - 8 χρόνια

8 - 10 χρόνια

10 - 12 χρόνια

Η λαβή είναι το...Περισσότερο

Η λαβή είναι το μέρος της ρακέτας του τένις που κρατάει ο παίκτης του τένις - η λαβή. Το μέγεθος της λαβής καθορίζει την περιφέρειά της. Στην αρχή μιας περιπέτειας στο τένις, συχνά δυσκολευόμαστε να επιλέξουμε το σωστό μέγεθος λαβής. Παρακάτω θα παρουσιάσουμε μια λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Μεγέθη λαβής ρακέτας Junior

G 2 = 4 1/4 ίντσες = 108 mm
G 1 = 4 1/8 ίντσες = 104 mm
G 0 = 4 ίντσες = 100 mm
G 00 = 3 7/8 ίντσες = 98 mm
G 000 = 3 3/4 ίντσες = 95 mm
G 0000 = 3 5/8 ίντσες = 92 mm
G 00000 = 3 1/2 ίντσες = 89 mm

Δεν υπάρχουν ενδείξεις σε χιλιοστά στους πυραύλους. Μετατρέψαμε τις ίντσες σε εκατοστά για να διευκολύνουμε την επιλογή της σωστής λαβής αν δεν μπορείτε να πιάσετε τη ρακέτα στο χέρι σας.

Οι πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος της λαβής βρίσκονται συνήθως στο κάτω μέρος της. Το μέγεθος της λαβής είναι πολύ σημαντικό, ωστόσο σε αντίθεση με το μέγεθος της κεφαλής, όχι επειδή τα διαφορετικά μεγέθη δίνουν διαφορετικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η περίμετρος της λαβής πρέπει να ταιριάζει ακριβώς με το μέγεθος του χεριού των παικτών, μόνο τότε ο παίκτης μπορεί να είναι σίγουρος ότι η λαβή του θα είναι σταθερή, η ρακέτα θα είναι σταθερή στο χέρι του και ο καρπός δεν θα καταπονηθεί υπερβολικά.

Η πρώτη μέθοδος μπορεί να γίνει χωρίς τη ρακέτα, χρησιμοποιώντας μόνο έναν χάρακα.

1. Ισιώστε το χέρι σας και μετρήστε την απόσταση από το κέντρο του μέχρι το άκρο του δακτύλου του δαχτυλιδιού.

2. Το αποτέλεσμα πρέπει να συγκριθεί με τον πίνακα μεγεθών, τον οποίο παρουσιάσαμε παραπάνω ποιο μέγεθος λαβής πρέπει να επιλέξω.

raczka2lGsws3NSp1khS

 

Η δεύτερη μέθοδος με την οποία μπορούμε να ελέγξουμε αν μια συγκεκριμένη λαβή είναι καλή για εμάς θα λειτουργήσει μόνο αν έχουμε στη διάθεσή μας μερικές ρακέτες με διαφορετικά μεγέθη λαβής. Αν δεν έχετε, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε μια ρακέτα ενός φίλου σας και να δείτε αν η λαβή του είναι καλή για εσάς.

1. Πιάστε τη ρακέτα όπως στην παραπάνω εικόνα.

2. Αν ο δείκτης του άλλου χεριού χωράει ανάμεσα στην περιοχή της θωρακικής εξοχής του αντίχειρα και στις άκρες των δακτύλων, σημαίνει ότι η λαβή έχει το κατάλληλο μέγεθος.

3. Εάν υπάρχει πολύς χώρος μεταξύ της θωρακικής εξοχής του αντίχειρα και των άκρων των δακτύλων σας και ο δείκτης σας δεν μπορεί να καλύψει αυτόν τον χώρο, σημαίνει ότι η λαβή είναι πολύ μεγάλη και θα πρέπει να επιλέξετε τη λαβή με μικρότερη περιφέρεια.

4. Αν δεν χωράει ο δείκτης σας, σημαίνει ότι η λαβή είναι πολύ μικρή και θα πρέπει να επιλέξετε μια ρακέτα με μεγαλύτερη περιφέρεια.

raczkajwdBCCmxRNScD 

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.