Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Λαβή - αντικατάσταση Gamma Hi-Tech Grip 1P - black

8,40 €
Κολλητικότητα λαβής: υγρό
Πάχος λαβής (mm): 1,80
Χτένα: όχι
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
παραλλαγές:
Λαβή - αντικατάσταση Gamma Hi-Tech Grip 1P - yellow
Gamma Hi-Tech Grip 1P - yellow
Λαβή - αντικατάσταση Gamma Hi-Tech Grip 1P - white
Gamma Hi-Tech Grip 1P - white
Λαβή - αντικατάσταση Gamma Hi-Tech Grip  1P - red
Gamma Hi-Tech Grip 1P - red
Λαβή - αντικατάσταση Gamma Hi-Tech Grip 1P - orange
Gamma Hi-Tech Grip 1P - orange
Περισσότερο
Ποσότητα διαθέσιμη
4 τεμ.

Gamma Hi-Tech Grip 1P - black

MULTI-ART:
Ποσότητα τιμή προϊόντος
Από 3 τεμ. 7,90 €
8,40 € Gamma Hi-Tech Grip 1P - black
    ST15962
Ανακαλύψτε τη δύναμη του Gamma Hi-Tech Grip 1P - Μαύρο Ανεβάστε το παιχνίδι σας στο επόμενο...Περισσότερο

Ανακαλύψτε τη δύναμη του Gamma Hi-Tech Grip 1P - Μαύρο

Ανεβάστε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο με το Gamma Hi-Tech Grip 1P - Μαύρο. Αυτή η μοναδική ταινία λαβής τένις είναι ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης σε διάφορες συνθήκες γηπέδου.

Αριστεία στο υλικό

Κατασκευασμένη από στιβαρό συνθετικό υλικό, η Gamma Hi-Tech Grip είναι ικανή να αντέχει ώρες έντονου παιχνιδιού χωρίς να χάνει την ανώτερη αίσθηση και πρόσφυση. Η ανώτερης ποιότητας επίστρωση ρητίνης ενισχύει την ανθεκτικότητά της, εξασφαλίζοντας ότι η ταινία λαβής παραμένει σε άριστη κατάσταση ανεξάρτητα από την ένταση του παιχνιδιού σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής και βέλτιστη απόδοση κάθε φορά που κουνάτε τη ρακέτα σας. Το πάχος 1,80 mm της ταινίας εγγυάται μια τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης και ελέγχου, επιτρέποντάς σας να εκτελείτε τα χτυπήματά σας με απόλυτη ακρίβεια και ανώτερη δύναμη.

Εξαιρετικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού

Τελειωμένη σε κλασικό μαύρο χρώμα, η Gamma Hi-Tech Grip προσθέτει μια επαγγελματική και κομψή εμφάνιση στη ρακέτα τένις σας. Αποκτά τα διακριτικά χαρακτηριστικά πρόσφυσης από το "υγρό" ιξώδες της, μια ιδιότητα που εξασφαλίζει μια πραγματικά βελτιωμένη εμπειρία πρόσφυσης. Η ταινία κολλάει σταθερά στη λαβή της ρακέτας σας, παρέχοντας αντιολισθητικό κράτημα ακόμα και σε συνθήκες ιδρώτα. Αυτή η λαβή εγγυάται σίγουρη ενίσχυση του χτυπήματός σας χωρίς το φόβο ότι η ρακέτα σας θα γλιστρήσει από τα χέρια σας. Σημειώστε ότι αυτή η λαβή δεν διαθέτει οπές, παρέχοντας μια σταθερή και λεία επιφάνεια λαβής, χωρίς τίποτα να παρεμποδίζει το χειρισμό της ρακέτας σας.

Κωδικός προϊόντος ST15962
Αριθμός των overgrip: 1
Κολλητικότητα λαβής: υγρό
Υλικό: συνθετικός
Κύριο χρώμα: μαύρο
Πάχος λαβής (mm): 1,80
Χτένα: όχι
Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα...Περισσότερο
Πώς να επιλέξετε μια ταινία λαβής τένις?

Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα σημαντικό πράγμα κατά την προετοιμασία μιας ρακέτας τένις για το παιχνίδι είναι να έχετε μια σωστή, καθαρή ταινία overgrip. Χωρίζουμε τις ταινίες overgrip σε βασικές και overgrip. Η βασική λαβή είναι αυτή που υπάρχει σε κάθε ρακέτα τη στιγμή που την αγοράζετε. Πρόκειται για ταινίες λαβής πάχους περίπου 2 mm, κατασκευασμένες από πλαστικό και δέρμα. Εκτελούν διάφορες λειτουργίες: απορροφούν την υγρασία, σας προσφέρουν άνεση στη λαβή ενώ τις κρατάτε. Οι ταινίες εξωτερικής λαβής είναι λεπτές ταινίες πάχους περίπου 0,4-0,7 mm, οι οποίες εφαρμόζονται στη βασική λαβή ανάλογα με τις προτιμήσεις του παίκτη και την κύρια παράμετρο της overgrip, η οποία είναι η πιο σημαντική για τον παίκτη. Αυτή μπορεί να είναι η απορρόφηση της υγρασίας όταν ο παίκτης ιδρώνει γρήγορα στα χέρια του, ή η κολλώδης overgrip όταν ο παίκτης θέλει να έχει σταθερό κράτημα. Τα άνω overgrips μπορεί να είναι πιο στεγνά ή υγρά και η επιλογή εξαρτάται μόνο από τον παίκτη. Πυκνώνουν ελαφρώς το κράτημα της ρακέτας, το οποίο εξαρτάται από το πάχος του overgrip ,τη μέθοδο και τη δύναμη με την οποία τοποθετούνται. Επιτελούν επίσης λειτουργίες υγιεινής, και αισθητικής με την επιλογή του κατάλληλου χρώματος. Πρέπει να αντικαθίστανται όταν χάνουν τις ιδιότητές τους και όταν λερώνονται πολύ ή αρχίζουν να φθείρονται εμφανώς.

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.