Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Λαβή - αντικατάσταση MSV Soft Stich white 1P

Λαβή - αντικατάσταση MSV Soft Stich white 1P
6,40 €
Κολλητικότητα λαβής: στεγνό
Πάχος λαβής (mm): 2,20
Χτένα: ναι
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
παραλλαγές:
Λαβή - αντικατάσταση MSV Soft Stich black 1P
MSV Soft Stich black 1P
Περισσότερο
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

MSV Soft Stich white 1P

MULTI-ART:
Ποσότητα τιμή προϊόντος
Από 3 τεμ. 5,90 €
6,40 € MSV Soft Stich white 1P
    ST16021
MSV Soft Stitch Tennis Overgrip (1P) - Λευκό Απολαύστε ένα νέο επίπεδο άνεσης και δύναμης...Περισσότερο

MSV Soft Stitch Tennis Overgrip (1P) - Λευκό

Απολαύστε ένα νέο επίπεδο άνεσης και δύναμης πιασίματος με το MSV Soft Stitch Tennis Overgrip (1 τεμάχιο). Με τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του, αυτό το προϊόν ανεβάζει τον πήχη στην παροχή λειτουργικότητας και στην ενίσχυση του παιχνιδιού σας στο τένις.

Αντιολισθητική διάτρητη επιφάνεια

Η αντιολισθητική διάτρητη επιφάνεια εξασφαλίζει ασφαλές και σταθερό κράτημα, επιτρέποντάς σας να χειρίζεστε τη ρακέτα σας με αυτοπεποίθηση, αποκτώντας πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σας κατά τη διάρκεια θερμών αγώνων. Το χαρακτηριστικό διάτρησης της MSV Soft Stitch Tennis Overgrip ενισχύει τη ροή του αέρα, προωθώντας ένα στεγνό και άνετο κράτημα ακόμα και κατά τη διάρκεια μεγάλων περιόδων παιχνιδιού.

Ραμμένη ανύψωση και στεγνό άγγιγμα

Για μια πρόσθετη ενίσχυση της πρόσφυσης, το overgrip διαθέτει μια ραμμένη κορυφογραμμή που διατρέχει όλο το μήκος του. Αυτό το ξεχωριστό χαρακτηριστικό παρέχει μια περήφανη αίσθηση κάτω από τα χέρια σας, προσφέροντας μια υπερυψωμένη και άνετη λαβή. Παρά τον στιβαρό σχεδιασμό του, το overgrip διαθέτει στεγνή αίσθηση, παρέχοντας επαρκή πρόσφυση στη ρακέτα σας χωρίς καμία κολλώδη ενόχληση.

Αξιοσημείωτη απορρόφηση κραδασμών

Αυτό το προϊόν διακρίνεται επίσης για τις ιδιότητες απορρόφησης κραδασμών. Η overgrip πάχους 2,20 χιλιοστών εξασφαλίζει εξαιρετική απόσβεση κραδασμών, μειώνοντας τις επιπτώσεις στα χέρια σας και προσθέτοντας ένα επιπλέον στρώμα άνεσης, επιτρέποντάς σας να παίζετε περισσότερο και σκληρότερα.

Κωδικός προϊόντος ST16021
Αριθμός των overgrip: 1
Κολλητικότητα λαβής: στεγνό
Υλικό: συνθετικός
Κύριο χρώμα: Ασπρο
Πάχος λαβής (mm): 2,20
Χτένα: ναι
Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα...Περισσότερο
Πώς να επιλέξετε μια ταινία λαβής τένις?

Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα σημαντικό πράγμα κατά την προετοιμασία μιας ρακέτας τένις για το παιχνίδι είναι να έχετε μια σωστή, καθαρή ταινία overgrip. Χωρίζουμε τις ταινίες overgrip σε βασικές και overgrip. Η βασική λαβή είναι αυτή που υπάρχει σε κάθε ρακέτα τη στιγμή που την αγοράζετε. Πρόκειται για ταινίες λαβής πάχους περίπου 2 mm, κατασκευασμένες από πλαστικό και δέρμα. Εκτελούν διάφορες λειτουργίες: απορροφούν την υγρασία, σας προσφέρουν άνεση στη λαβή ενώ τις κρατάτε. Οι ταινίες εξωτερικής λαβής είναι λεπτές ταινίες πάχους περίπου 0,4-0,7 mm, οι οποίες εφαρμόζονται στη βασική λαβή ανάλογα με τις προτιμήσεις του παίκτη και την κύρια παράμετρο της overgrip, η οποία είναι η πιο σημαντική για τον παίκτη. Αυτή μπορεί να είναι η απορρόφηση της υγρασίας όταν ο παίκτης ιδρώνει γρήγορα στα χέρια του, ή η κολλώδης overgrip όταν ο παίκτης θέλει να έχει σταθερό κράτημα. Τα άνω overgrips μπορεί να είναι πιο στεγνά ή υγρά και η επιλογή εξαρτάται μόνο από τον παίκτη. Πυκνώνουν ελαφρώς το κράτημα της ρακέτας, το οποίο εξαρτάται από το πάχος του overgrip ,τη μέθοδο και τη δύναμη με την οποία τοποθετούνται. Επιτελούν επίσης λειτουργίες υγιεινής, και αισθητικής με την επιλογή του κατάλληλου χρώματος. Πρέπει να αντικαθίστανται όταν χάνουν τις ιδιότητές τους και όταν λερώνονται πολύ ή αρχίζουν να φθείρονται εμφανώς.

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.