Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Λαβή - αντικατάσταση Tecnifibre Leather brown 1P

Δώρα
21,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

17,01 € Αποταμιεύετε 19 %
Κολλητικότητα λαβής: στεγνό
Πάχος λαβής (mm): 1,50
Χτένα: όχι
Κωδικός προϊόντος: 51ATPLEATH
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Tecnifibre Leather brown 1P

MULTI-ART:
Ποσότητα τιμή προϊόντος
Από 3 τεμ. 16,74 €
17,01 € Tecnifibre Leather brown 1P
    ST16123
Tecnifibre Leather Tennis Overgrip (1 τεμ.) - Καφέ Αναβαθμίστε το παιχνίδι σας στο τένις με το...Περισσότερο

Tecnifibre Leather Tennis Overgrip (1 τεμ.) - Καφέ

Αναβαθμίστε το παιχνίδι σας στο τένις με το Leather Grip της Tecnifibre, ένα κορυφαίο περιτύλιγμα τένις, που προσφέρει όχι μόνο την απόλυτη άνεση και αίσθηση αλλά και απαράμιλλη αντοχή. Αυτό το premium overgrip, που προέρχεται από μια σειρά προϊόντων που υποστηρίζονται από την ATP, είναι ειδικά κατασκευασμένο με υψηλά πρότυπα για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των απαιτητικών τενιστών.

Ποιότητα και απόδοση

Το Tecnifibre Leather Grip δημιουργείται από το καλύτερο δέρμα αγελάδας για να εξασφαλίσει μια στιβαρή και στεγνή λαβή, παρέχοντας εξαιρετικό έλεγχο και μια κλασική αίσθηση της ρακέτας που οι σοβαροί παίκτες εκτιμούν ιδιαίτερα. Αυτό το overgrip έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τη βέλτιστη απόδοση καθ' όλη τη διάρκεια ενός αγώνα, ακόμη και κάτω από ακραίες συνθήκες στο γήπεδο, καθιστώντας το κορυφαία επιλογή μεταξύ των επαγγελματιών.

Κωδικός προϊόντος ST16123
Αριθμός των overgrip: 1
Κολλητικότητα λαβής: στεγνό
Υλικό: δέρμα
Κωδικός κατασκευαστή: 51ATPLEATH
Κύριο χρώμα: καφέ
Πάχος λαβής (mm): 1,50
Χτένα: όχι
Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα...Περισσότερο
Πώς να επιλέξετε μια ταινία λαβής τένις?

Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα σημαντικό πράγμα κατά την προετοιμασία μιας ρακέτας τένις για το παιχνίδι είναι να έχετε μια σωστή, καθαρή ταινία overgrip. Χωρίζουμε τις ταινίες overgrip σε βασικές και overgrip. Η βασική λαβή είναι αυτή που υπάρχει σε κάθε ρακέτα τη στιγμή που την αγοράζετε. Πρόκειται για ταινίες λαβής πάχους περίπου 2 mm, κατασκευασμένες από πλαστικό και δέρμα. Εκτελούν διάφορες λειτουργίες: απορροφούν την υγρασία, σας προσφέρουν άνεση στη λαβή ενώ τις κρατάτε. Οι ταινίες εξωτερικής λαβής είναι λεπτές ταινίες πάχους περίπου 0,4-0,7 mm, οι οποίες εφαρμόζονται στη βασική λαβή ανάλογα με τις προτιμήσεις του παίκτη και την κύρια παράμετρο της overgrip, η οποία είναι η πιο σημαντική για τον παίκτη. Αυτή μπορεί να είναι η απορρόφηση της υγρασίας όταν ο παίκτης ιδρώνει γρήγορα στα χέρια του, ή η κολλώδης overgrip όταν ο παίκτης θέλει να έχει σταθερό κράτημα. Τα άνω overgrips μπορεί να είναι πιο στεγνά ή υγρά και η επιλογή εξαρτάται μόνο από τον παίκτη. Πυκνώνουν ελαφρώς το κράτημα της ρακέτας, το οποίο εξαρτάται από το πάχος του overgrip ,τη μέθοδο και τη δύναμη με την οποία τοποθετούνται. Επιτελούν επίσης λειτουργίες υγιεινής, και αισθητικής με την επιλογή του κατάλληλου χρώματος. Πρέπει να αντικαθίστανται όταν χάνουν τις ιδιότητές τους και όταν λερώνονται πολύ ή αρχίζουν να φθείρονται εμφανώς.

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.