Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Gumy oporowe Adidas Power Band Level 3 - Κόκκινος

64,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

58,40 € Αποταμιεύετε 9 %
Κωδικός προϊόντος: ADTB-10607RD
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
4 τεμ.

Adidas Power Band Level 3 - Κόκκινος

58,40 € Adidas Power Band Level 3 - Κόκκινος
    ST74135
Adidas Power Band Level 3 - Κόκκινο: Ανεβάστε την προπόνησή σας στο τένις Κάθε έμπειρος...Περισσότερο

Adidas Power Band Level 3 - Κόκκινο: Ανεβάστε την προπόνησή σας στο τένις

Κάθε έμπειρος τενίστας γνωρίζει πόσο ζωτικής σημασίας είναι η προπόνηση δύναμης και κατάστασης για το παιχνίδι του. Εισάγετε το Adidas Power Band Level 3 - το τέλειο εργαλείο για να αναβαθμίσετε την προπονητική σας ρουτίνα.

Ποιοτική κατασκευή για μακροχρόνια χρήση

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το Adidas Power Band υπόσχεται ανθεκτικότητα ακόμα και με εντατική χρήση. Είτε είστε έμπειρος παίκτης είτε αναρρώνετε από έναν τραυματισμό, η ζώνη αντίστασης θα διατηρήσει την ένταση και θα προσφέρει σταθερή απόδοση.

Εύκολο στη χρήση & ευπροσάρμοστο

Πέρα από τις ειδικές ασκήσεις για το τένις, το Power Band είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για γενική προπόνηση δύναμης. Ο φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός του το καθιστά απλό στη χρήση οπουδήποτε, παρέχοντας πρόσθετη αντίσταση τόσο για στατικές όσο και για δυναμικές ασκήσεις.

Προσαρμοστικό επίπεδο έντασης

Ως ζώνη αντίστασης επιπέδου 3, προσφέρει υψηλή αντίσταση, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για τους παίκτες του τένις που ελπίζουν να διευρύνουν τους περιορισμούς της δύναμης και της αντοχής τους. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την αντίσταση αλλάζοντας τη λαβή σας ή τυλίγοντας τη ζώνη γύρω από τα χέρια ή τα πόδια σας πολλές φορές.

Κωδικός προϊόντος ST74135
Κωδικός κατασκευαστή: ADTB-10607RD
Χρώμα: Κόκκινος
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.