Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Τροχοί προπόνησης SKLZ Corewheels

65,40 €
Κωδικός προϊόντος: SK6800115
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
2 τεμ.

SKLZ Corewheels

65,40 € SKLZ Corewheels
    ST73428
Επαναστατικοποιήστε την προπόνησή σας με τα SKLZ Corewheels Τα SKLZ Corewheels είναι ο τέλειος...Περισσότερο

Επαναστατικοποιήστε την προπόνησή σας με τα SKLZ Corewheels

Τα SKLZ Corewheels είναι ο τέλειος σύντροφος στη ρουτίνα προπόνησης ενός ενεργού τενίστα, προσθέτοντας ποικιλία και αποτελεσματικότητα με κάθε επανάληψη. Παραδίδονται σε συσκευασία των δύο και έχουν πολύχρωμο σχέδιο, αυτά τα SKLZ Corewheels υπόσχονται ποιότητα και απόδοση.

Απαράμιλλη άνεση και ευκολία χρήσης

Ξεχάστε την ταλαιπωρία των χεριών. Οι εργονομικές αφρώδεις λαβές σε αυτούς τους τροχούς γυμναστικής παρέχουν μέγιστη πρόσφυση και πρωτοφανή άνεση κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας, εξασφαλίζοντας πολύωρη προπόνηση χωρίς να καταπονούνται οι μύες των χεριών σας.

Επεκτείνετε τα όρια των προπονήσεών σας

Είτε είστε λάτρης του τένις είτε επαγγελματίας αθλητής, οι SKLZ Corewheels θα ενισχύσουν τα αποτελέσματα των προπονήσεών σας. Ενεργοποιώντας τον κορμό, τους ώμους, τους κοιλιακούς και τα χέρια σας, αυτοί οι τροχοί διευκολύνουν κάτι περισσότερο από την ανάπτυξη δύναμης.

Η προπόνηση στο σπίτι δεν ήταν ποτέ τόσο ικανοποιητική. Ήρθε η ώρα να κλιμακώσετε τη ρουτίνα γυμναστικής σας και να ξεπεράσετε τα όριά σας με τους SKLZ Corewheels.

Κωδικός προϊόντος ST73428
Συσκευασία (αριθμός τεμαχίων): 2
Κωδικός κατασκευαστή: SK6800115
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.