Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Slazenger

Κλείστε τα φίλτρα
Επιλογή σας:
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για το φίλτρο!

Ιστορία της μάρκας

Η Slazenger είναι μια βρετανική εταιρεία παραγωγής αθλητικού εξοπλισμού, η οποία ιδρύθηκε το 1881 από τους αδελφούς Benjamin και John Slazenger. Η εταιρεία αρχικά ειδικεύτηκε στην παραγωγή εξοπλισμού για χόκεϊ επί πάγου, αλλά γρήγορα επέκτεινε τη γκάμα των προϊόντων της για να συμπεριλάβει και άλλα αθλήματα, όπως το τένις, το γκολφ και το κρίκετ. Στις δεκαετίες του 1920 και 1930, η Slazenger ήταν κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού κρίκετ, με πολλά από τα προϊόντα της, όπως τα μπαστούνια του κρίκετ, να χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες αθλητές και ομάδες. Στις δεκαετίες του 1950 και 1960, η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην αγορά αθλητικών ειδών και υποδημάτων. Σήμερα, η Slazenger είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες στον κόσμο, παράγοντας ένα ευρύ φάσμα αθλητικού εξοπλισμού και ρουχισμού για διάφορους κλάδους.

Πρεσβευτές της μάρκας

Στο παρελθόν, η Slazenger έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς αθλητές ως πρεσβευτές της μάρκας και ως τα πρόσωπα της μάρκας. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

• Sachin Tendulkar: ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες κρίκετ όλων των εποχών, συνεργάστηκε με τη Slazenger ως πρεσβευτής της μάρκας στο κρίκετ.
• Henrik Stenson: Σουηδός παίκτης του γκολφ, συνεργάστηκε με τη Slazenger από το 2000-2010 ως το πρόσωπό της στο γκολφ.
• Tim Henman: Βρετανός τενίστας, ήταν πρεσβευτής της μάρκας Slazenger από το 1990-2010.
• Mark Wright: Συνεργάστηκε με τη Slazenger ως το πρόσωπό της στο χόκεϊ επί πάγου.

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.