Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Συρόμενος δίσκος SKLZ Court Slidez

36,40 €
Κωδικός προϊόντος: SLDS-001
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
1 τεμ.

SKLZ Court Slidez

36,40 € SKLZ Court Slidez
    ST73426
Βελτιώστε το παιχνίδι τένις σας με το SKLZ Court Slidez Ως μέρος της ολιστικής προπόνησης...Περισσότερο

Βελτιώστε το παιχνίδι τένις σας με το SKLZ Court Slidez

Ως μέρος της ολιστικής προπόνησης τένις, αφήστε το SKLZ Court Slidez να είναι το στοιχείο που λείπει για τη δύναμη, την αντοχή και την ευκινησία. Αυτά τα ευέλικτα sliders για τον πυρήνα σας παρέχουν μια προπόνηση για όλο το σώμα, εξασφαλίζοντας ότι κάθε μυς είναι απασχολημένος.

Χρήση διπλής όψης

Το συναρπαστικό είναι ότι τα SKLZ Court Slidez είναι διπλής όψης, επιτρέποντας την προπόνηση σε πολλές επιφάνειες. Είτε προπονείστε στο γήπεδο, είτε στο γυμναστήριο, είτε ακόμη και στο σπίτι, θα εξυπηρετήσουν αποτελεσματικά τις ανάγκες σας.

Βελτιώνει τη μυϊκή δύναμη

Αυτό το εύχρηστο εργαλείο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ασκήσεων που στοχεύουν σε διάφορες μυϊκές ομάδες. Ως παίκτης του τένις, τα Court Slidez όχι μόνο ενισχύουν τον κορμό σας, αλλά και βελτιώνουν τη συνολική σταθερότητα και ισορροπία του σώματός σας - κρίσιμα στοιχεία για την τελειοποίηση των χτυπημάτων και των στρατηγικών σας στο τένις.

Κωδικός προϊόντος ST73426
Κύριο χρώμα: μαύρο
Κωδικός κατασκευαστή: SLDS-001
Συσκευασία (αριθμός τεμαχίων): 2
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.