Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Συρόμενος δίσκος SKLZ Slidez 2p

37,40 €
Κωδικός προϊόντος: SLDS-001
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
4 τεμ.

SKLZ Slidez 2p

37,40 € SKLZ Slidez 2p
    ST73475
Εντατικοποιήστε τις προπονήσεις σας στο τένις με το SKLZ Slidez 2P Το SKLZ Slidez 2P είναι μια...Περισσότερο

Εντατικοποιήστε τις προπονήσεις σας στο τένις με το SKLZ Slidez 2P

Το SKLZ Slidez 2P είναι μια συσκευή προπόνησης ειδικά σχεδιασμένη για την ενδυνάμωση των μυών των ποδιών, ενισχύοντας σημαντικά την ταχύτητα και την ευκινησία στο γήπεδο του τένις. Αυτό το ευέλικτο προπονητικό εργαλείο θα φέρει τις προπονήσεις σας στο τένις στο επόμενο επίπεδο. Το Slidez 2P είναι βέβαιο ότι θα γίνει απαραίτητο στοιχείο της καθημερινής προπονητικής σας ρουτίνας, ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων σας.

Αποτελεσματικές, ομαλές προπονήσεις με ολίσθηση

Διαθέτοντας επιφάνεια χαμηλής τριβής, τα Slidez επιτρέπουν ομαλές, απεριόριστες κινήσεις σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Η αποτελεσματικότητα των ασκήσεων με τα πόδια σας θα ενισχυθεί, ωθώντας σας να φτάσετε σε νέα βάθη φροντίδας και εκρηκτική δύναμη στα σερβίς και τις επιστροφές σας.

Αντιολισθητική επιφάνεια για σταθερότητα

Σχεδιασμένα με μη ολισθαίνουσα επιφάνεια, τα Slidez παρέχουν αξιόπιστο κράτημα, αποτρέποντας οποιαδήποτε ακούσια ολίσθηση των ποδιών ή των χεριών κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. Αυτό το χαρακτηριστικό σταθερότητας συμβάλλει σε ένα ασφαλές περιβάλλον προπόνησης, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στην απόδοσή σας.

Προπονηθείτε σε δύο κατευθύνσεις

Αυτό έρχεται με ενσωματωμένους συνδέσμους, επιτρέποντάς σας να προπονείστε και προς τις δύο κατευθύνσεις. Βελτιώστε την πλευρική σας ταχύτητα, την επιτάχυνση προς τα εμπρός και την ευέλικτη κίνηση, μιμούμενοι την έκρηξη ενέργειας που είναι απαραίτητη σε ένα τέλειο παιχνίδι τένις.

Κομψό και ανθεκτικό

Σε κομψό μαύρο χρώμα, το SKLZ Slidez 2P ταιριάζει με κάθε εξοπλισμό προπόνησης. Έρχονται σε συσκευασία δύο τεμαχίων και αντέχουν σε αρκετές αυστηρές προπονήσεις, εξασφαλίζοντας έναν μακράς διάρκειας προπονητικό σύντροφο για τις εντατικές προπονήσεις τένις.

Δοκιμάστε την αντοχή και την ακρίβειά σας με έναν εντελώς νέο τρόπο στο γήπεδο με τα SKLZ Slidez 2P. Ελάτε να γνωρίσετε τη δύναμη της στοχευμένης προπόνησης!

Κωδικός προϊόντος ST73475
Συσκευασία (αριθμός τεμαχίων): 2
Κωδικός κατασκευαστή: SLDS-001
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.