Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Gumy oporowe Power Band Movo Mini Band Optimum - Πράσινος

11,40 €
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
4 τεμ.

Power Band Movo Mini Band Optimum - Πράσινος

11,40 € Power Band Movo Mini Band Optimum - Πράσινος
    ST17962
Ζήστε την απόλυτη ευελιξία με το Power Band Movo Mini Band Optimum Το τένις, όπως και άλλα...Περισσότερο

Ζήστε την απόλυτη ευελιξία με το Power Band Movo Mini Band Optimum

Το τένις, όπως και άλλα αθλήματα υψηλής επίδρασης, απαιτεί όχι μόνο δεξιότητες και στρατηγική, αλλά και δύναμη, ευλυγισία και υγεία. Το Power Band Movo Mini Band Optimum - πράσινο είναι ένα καλά σχεδιασμένο και ευέλικτο εργαλείο που είναι ιδανικό για τους παίκτες του τένις που πρέπει να διασφαλίσουν ότι βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο φυσικής κατάστασης και ανθεκτικότητας.

Ενισχύστε την κινητικότητα, τη σταθερότητα και τη δύναμή σας

Το Movo Mini Band είναι μια εξαιρετική συσκευή για την προπόνηση κινητικότητας και σταθερότητας. Ιδανικό για δραστηριότητες προθέρμανσης, προπονήσεις αποκατάστασης και ασκήσεις ενεργοποίησης, είναι απαραίτητο για την ενδυνάμωση των κρίσιμων μυϊκών ομάδων που απαιτούνται στο τένις, όπως οι γλουτιαίοι και οι μύες του κορμού.

Συνδυασμός άνεσης και ανθεκτικότητας

Κατασκευασμένο από ειδικό ύφασμα που είναι φιλικό προς το δέρμα και άνετο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η προπόνηση με το Movo Mini Band είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Μεταξένια, μαλακή αλλά εύκαμπτη και ιδιαίτερα ανθεκτική, αυτή η ζώνη εξαλείφει το τράβηγμα του δέρματος και τους ερεθισμούς που σχετίζονται με τις συνηθισμένες ελαστικές ζώνες προπόνησης.

Βέλτιστο επίπεδο αντίστασης

Το Movo Mini Band Optimum προσφέρει μεγαλύτερο επίπεδο τεντώματος έως και 65 cm από την κατάσταση ηρεμίας των 30 cm, παρέχοντας την ιδανική αντίσταση για την ενίσχυση της μυϊκής σας δύναμης και αντοχής. Υποαλλεργική και χωρίς λάτεξ, αυτή η ζώνη είναι ασφαλής ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Κωδικός προϊόντος ST17962
Χρώμα: Πράσινος
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.