Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Ekspandery Body Sculpture Pilates Band

12,90 €
Κωδικός προϊόντος: BB 2350
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
3 τεμ.

Body Sculpture Pilates Band

12,90 € Body Sculpture Pilates Band
    ST74144
Ζήστε την εμπειρία της αποτελεσματικής προπόνησης με το Body Sculpture Pilates Band Αν είστε...Περισσότερο

Ζήστε την εμπειρία της αποτελεσματικής προπόνησης με το Body Sculpture Pilates Band

Αν είστε έμπειρος παίκτης του τένις και αναζητάτε καινοτόμους τρόπους για να ενισχύσετε την προπόνησή σας, σας εφιστούμε την προσοχή στην υψηλής ποιότητας ταινία αντίστασης: Body Sculpture Pilates Band. Ειδικά σχεδιασμένο για να εντείνει τις στατικές ασκήσεις σας και εξαιρετικό για σχήματα αποκατάστασης τραυματισμών, αυτό το εργαλείο είναι ό,τι χρειάζεστε για να εντείνετε το παιχνίδι σας.

Body Sculpture Pilates Band - Ασυμβίβαστη ποιότητα και ανθεκτικότητα

Πετύχετε τους στόχους σας στη γυμναστική με το Body Sculpture Pilates Band, ένα προϊόν που θαυμάζεται για την εξαιρετική του ποιότητα. Κατασκευασμένη με υλικά κορυφαίας ποιότητας, αυτή η ταινία αντίστασης υπόσχεται μακροχρόνια χρήση χωρίς καμία μορφή υποβάθμισης των ξεχωριστών χαρακτηριστικών της. Αυτό σημαίνει ότι η ταινία σας παραμένει εξίσου καλή σαν καινούργια, ακόμη και μετά από παρατεταμένη χρήση.

Ευελιξία για απόλυτη απόδοση

Είτε εκτελείτε στατικές ασκήσεις για να βελτιώσετε τη δύναμή σας είτε αναρρώνετε από έναν τραυματισμό, αυτή η ταινία είναι προσαρμοσμένη για να ανταποκρίνεται στους στόχους σας. Ο μοναδικός σχεδιασμός της παρέχει μια επιπλέον αντίσταση που σας ωθεί να ξεπεράσετε τα όριά σας, ενώ παράλληλα διασφαλίζει ότι παραμένετε εντός ασφαλών ορίων. Αποκαταστήστε γρηγορότερα, ενισχύστε τη δύναμή σας και βελτιώστε την απόδοσή σας στο γήπεδο του τένις με αυτό το ευέλικτο εργαλείο.

Άνεση και ευκολία χρήσης

Με λαβές φιλικές προς το χρήστη, το Body Sculpture Pilates Band μας εξασφαλίζει ότι θα απολαύσετε μια άνετη και αβίαστη προπόνηση. Με μπλε χρώμα, είναι εύκολο να το εντοπίσετε ανάμεσα στη συλλογή αθλητικού εξοπλισμού σας.

Κωδικός προϊόντος ST74144
Κύριο χρώμα: μπλέ
Κωδικός κατασκευαστή: BB 2350
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.