Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Ekspandery Body Sculpture Pilates Band

Δώρα
11,78 €
Κωδικός προϊόντος: BB 2350
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Body Sculpture Pilates Band

11,78 € Body Sculpture Pilates Band
    ST74144
Body Sculpture Pilates Band: Pilates: Μια νέα διάσταση της γυμναστικής Σχεδιασμός υψηλής...Περισσότερο

Body Sculpture Pilates Band: Pilates: Μια νέα διάσταση της γυμναστικής

Σχεδιασμός υψηλής ποιότητας

Ζήστε την εμπειρία της ανώτερης ανθεκτικότητας με το Body Sculpture Pilates Band. Κατασκευασμένο για να διαρκεί, αυτό το αξεσουάρ άσκησης εγγυάται παρατεταμένη διάρκεια ζωής χωρίς καμία απώλεια στην ελαστικότητα και την αποτελεσματικότητα. Η σταθερή ποιότητα εξασφαλίζεται ακόμη και με την τακτική χρήση.

Εξαιρετικό εργαλείο άσκησης μετά από τραυματισμό

Επιστρέψτε με ευκολία στη ρουτίνα άσκησης μετά από έναν τραυματισμό με το Pilates Band. Αυτό το εργαλείο σμίλευσης του σώματος δημιουργεί μέτρια αντίσταση που μπορεί να βοηθήσει στη σταδιακή ανάπτυξη της δύναμης, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για άτομα που βρίσκονται στο δρόμο της ανάρρωσης.

Λειτουργικότητα φιλική προς το χρήστη

Το Body Sculpture Pilates Band έχει σχεδιαστεί για απλή χρήση. Απλά τυλίξτε το γύρω από την περιοχή-στόχο σας και αφήστε τη ζώνη να κάνει τα υπόλοιπα! Η λειτουργία του να παρέχει πρόσθετη αντίσταση κατά τη διάρκεια των στατικών προπονήσεων ενισχύει τα αποτελέσματα των ασκήσεών σας.

Εργονομικές λαβές

Σχεδιασμένη με γνώμονα την ευκολία σας, αυτή η ζώνη pilates διαθέτει άνετες λαβές. Αυτές οι καλά τοποθετημένες λαβές παρέχουν εξαιρετικό έλεγχο, καθιστώντας την εμπειρία της προπόνησής σας ομαλή και χωρίς προβλήματα.

Κομψή αισθητική

Το κύριο χρώμα της ζώνης άσκησης είναι ένα ενεργητικό και ζωηρό μπλε. Η αναζωογονητική απόχρωσή του προσθέτει μια ζωντανή πινελιά στη συλλογή εξοπλισμού άσκησης που διαθέτετε.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κωδικός του κατασκευαστή: 1: BB 2350 Χρώμα: Μπλε Ενσωματώστε αυτό το ευέλικτο εργαλείο άσκησης στη ρουτίνα προπόνησής σας για να αποκομίσετε τα αμέτρητα οφέλη του. Επιλέξτε το Body Sculpture Pilates Band - τον ιδανικό συνεργάτη γυμναστικής για ένα γυμνασμένο, σμιλευμένο σώμα.

Κωδικός προϊόντος ST74144
Κύριο χρώμα: μπλέ
Κωδικός κατασκευαστή: BB 2350
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.