Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Κώνοι Pro's Pro Dome Base - neon green

6,40 €
Κωδικός προϊόντος: V129
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
3 τεμ.

Pro's Pro Dome Base - neon green

6,40 € Pro's Pro Dome Base - neon green
    ST71335
Βάση θόλου Pro's Pro - πράσινο νέον Επισκόπηση Η βάση Pro's Pro Dome Base, που παρουσιάζεται...Περισσότερο

Βάση θόλου Pro's Pro - πράσινο νέον

Επισκόπηση

Η βάση Pro's Pro Dome Base, που παρουσιάζεται σε εντυπωσιακό πράσινο νέον, είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο για να εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση και απαράμιλλη σταθερότητα κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σας. Σχεδιασμένο για να λειτουργεί ως βάση για ράβδους προπόνησης, το προϊόν αυτό είναι απαραίτητο για τους επαγγελματίες του αθλητισμού και τους λάτρεις της γυμναστικής.

Εξαιρετικά χαρακτηριστικά

Κατασκευασμένη με γνώμονα τόσο την ανθεκτικότητα όσο και τη λειτουργικότητα, η βάση Dome Base προσφέρει μεγάλο επίπεδο σταθερότητας. Το μοναδικό της χαρακτηριστικό έγκειται στη δυνατότητα πλήρωσής της είτε με νερό είτε με άμμο. Αυτή η προσαρμογή αυξάνει το βάρος της και, επομένως, τη σταθερότητά της, ανεξάρτητα από το έδαφος ή την ένταση της προπόνησης. Το οπτικά ελκυστικό, πράσινο νέον χρώμα της όχι μόνο προσθέτει ένα στοιχείο στυλ στον εξοπλισμό προπόνησης, αλλά εξασφαλίζει επίσης υψηλή ορατότητα - ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό κατά τη διάρκεια βραδινών ή νυχτερινών συνεδριών.

Ευέλικτο και βολικό

Η βάση Pro Dome Base του Pro δημιουργήθηκε για να ταιριάζει στις ανάγκες κάθε χρήστη - είναι απλή στη ρύθμιση και απλή στη μετακίνηση, επιτρέποντας μια προπόνηση χωρίς προβλήματα. Ανεξάρτητα από τον τύπο της ράβδου που χρησιμοποιείται, είναι εγγυημένο ότι θα ταιριάζει τέλεια χάρη στον καθολικό σχεδιασμό της. Πράγμα που σημαίνει περισσότερο χρόνο για προπόνηση και λιγότερο χρόνο για το στήσιμο και την απομάκρυνση.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κάθε κουτί περιέχει μία μόνο βάση Pro's Pro Dome Base, καθιστώντας βολική την παραγγελία ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ο κωδικός του κατασκευαστή της είναι V129.

Το μονοπάτι σας προς τη γυμναστική

Πετύχετε τους στόχους σας στο γυμναστήριο με τη μέγιστη δυνατή σταθερότητα και ευκολία μέσω της βάσης Pro's Pro Dome Base. Σχεδιασμένη για εσάς, είναι η τέλεια προσθήκη στην προπόνησή σας. Ξεπεράστε το αναμενόμενο, προπονηθείτε με τους καλύτερους, προπονηθείτε με τη βάση Pro's Pro Dome Base. Σημείωση: Η βάση Pro's Pro Dome Base πωλείται μεμονωμένα. Οι ράβδοι προπόνησης δεν περιλαμβάνονται και πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά.

Κωδικός προϊόντος ST71335
Κωδικός κατασκευαστή: V129
Συσκευασία (αριθμός τεμαχίων): 1
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.