Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Εμπόδια προπόνησης Pro's Pro Flat hurdle Quick 6 - Πράσινος

8,40 €
Κωδικός προϊόντος: V124
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Pro's Pro Flat hurdle Quick 6 - Πράσινος

8,40 € Pro's Pro Flat hurdle Quick 6 - Πράσινος
    ST71339
Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6 - Πράσινο Πηγαίνετε την αθλητική σας προπόνηση στο επόμενο...Περισσότερο

Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6 - Πράσινο

Πηγαίνετε την αθλητική σας προπόνηση στο επόμενο επίπεδο με το Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6. Ειδικά σχεδιασμένο για την ενίσχυση της ταχύτητας, της ευκινησίας και του συντονισμού, αυτό το δυναμικό προπονητικό εργαλείο είναι απαραίτητο για κάθε αθλητή που επιδιώκει να βελτιώσει την απόδοσή του στο γήπεδο.

Σχετικά με το προϊόν

Το Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6, που διαθέτει ένα ζωηρό πράσινο χρώμα, διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την απόδοση. Επιτρέπει στους αθλητές να εκτελούν μια ποικιλία ασκήσεων και ασκήσεων που στοχεύουν στη βελτίωση της ευκινησίας και του footwork τους. Ιδανικό για χρήση σε οποιαδήποτε επιφάνεια, απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους αθλητές, ανοίγοντας το δρόμο για τη βελτιστοποίηση του προγράμματος προπόνησής τους.

Ενισχύστε την ευκινησία και την ταχύτητά σας

Το Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6 δεν είναι απλώς ένα εμπόδιο- είναι ένα εργαλείο για την ανάπτυξη εκρηκτικής δύναμης, ταχύτητας και καλύτερου footwork. Σχεδιασμένο για να βοηθά τους αθλητές να πηδούν γρήγορα, βοηθά στην εντατικοποίηση των προπονήσεων και κάνει τις προπονήσεις πιο παραγωγικές, βοηθώντας έτσι στην επίτευξη καλύτερων επιδόσεων.

Κατασκευή υψηλής ποιότητας για ανθεκτικότητα

Κατασκευασμένο με ανώτερα υλικά, το Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6 εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και σταθερότητα. Ο επίπεδος σχεδιασμός εμποδίζει το εμπόδιο να σκοντάψει, ενισχύοντας την ασφάλεια κατά τη διάρκεια των έντονων προπονητικών σας ρουτινών. Για να μην αναφέρουμε, το λαμπερό πράσινο χρώμα προσθέτει μια έντονη ζωντάνια στις προπονήσεις, ενώ παράλληλα παρέχει μέγιστη ορατότητα κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

Λεπτομέρειες κατασκευαστή

Το Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6 παράγεται από τη γνωστή μάρκα αθλητικού εξοπλισμού Pro's Pro, η οποία αναγνωρίζεται από τον κωδικό κατασκευαστή V124. Γνωστή για τα υψηλής ποιότητας, επικεντρωμένα στην απόδοση εμπορεύματα, η Pro's Pro αποδεικνύει για άλλη μια φορά την τελειότητά της στην παραγωγή κορυφαίου προπονητικού εξοπλισμού μέσω αυτού του προϊόντος. Αναβαθμίστε την προπόνησή σας, ενισχύστε την απόδοσή σας και φτάστε στο ζενίθ των αθλητικών σας δυνατοτήτων με το Pro's Pro Flat Hurdle Quick 6 - Green. Δεν είναι απλώς ένα εργαλείο προπόνησης, αλλά ένας τρόπος να εξασφαλίσετε ότι θα είστε πάντα στο καλύτερό σας επίπεδο!

Κωδικός προϊόντος ST71339
Κωδικός κατασκευαστή: V124
Χρώμα: Πράσινος
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.