Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Τροχοί προπόνησης Pro's Pro Flat Speed Ring 50 cm - blue

6,90 €
Κωδικός προϊόντος: V241
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Pro's Pro Flat Speed Ring 50 cm - blue

6,90 € Pro's Pro Flat Speed Ring 50 cm - blue
    ST70742
Pro's Pro Flat Speed Ring 50 cm - Μπλε Ετοιμαστείτε να αυξήσετε την ευκινησία, την ταχύτητα...Περισσότερο

Pro's Pro Flat Speed Ring 50 cm - Μπλε

Ετοιμαστείτε να αυξήσετε την ευκινησία, την ταχύτητα και την κίνηση των ποδιών σας κατά τη διάρκεια των αγώνων τένις με το Pro's Pro Flat Speed Ring με διάμετρο 50 cm. Αυτός ο εντυπωσιακός σχεδιασμός από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού ανταποκρίνεται ακριβώς στις απαιτήσεις υψηλών επιδόσεων των έμπειρων παικτών τένις. Κατασκευασμένο σε ζωηρό μπλε χρώμα, αυτό το βοήθημα προπόνησης είναι τόσο αισθητικά ευχάριστο όσο και λειτουργικό.

Μοναδικός σχεδιασμός και λειτουργικότητα

Το Pro's Pro Flat Speed Ring είναι εξαιρετικά σχεδιασμένο ώστε να έχει διπλό σκοπό. Εάν επιθυμείτε να βελτιώσετε την ευκινησία ή την ταχύτητά σας στο γήπεδο του τένις, χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για να δημιουργήσετε ασκήσεις εξάσκησης. Εναλλακτικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως χούλα χουπ για μια διασκεδαστική, έντονη προπόνηση. Αυτός ο δακτύλιος διαμέτρου 50 εκατοστών μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα με άλλο εξοπλισμό προπόνησης για να διαφοροποιήσετε το πρόγραμμά σας.

Αισθητική και ανθεκτικότητα

Έχοντας μια ελκυστική μπλε απόχρωση, το Pro's Pro Flat Speed Ring είναι δύσκολο να το χάσετε στο γήπεδο. Εκτός από το ότι είναι οπτικά εντυπωσιακό, εγγυάται επίσης υψηλό επίπεδο ανθεκτικότητας. Κατασκευασμένο για να αντέχει στη φθορά, αυτό το επίπεδο δαχτυλίδι ταχύτητας Pro's Pro είναι ιδανικό για τακτικές, έντονες προπονήσεις.

Κωδικός προϊόντος ST70742
Κύριο χρώμα: μπλέ
Κωδικός κατασκευαστή: V241
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.