Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Τροχοί προπόνησης Pro's Pro Flat Speed Ring 60 cm - Πράσινος

6,90 €
Κωδικός προϊόντος: V242
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Pro's Pro Flat Speed Ring 60 cm - Πράσινος

6,90 € Pro's Pro Flat Speed Ring 60 cm - Πράσινος
    ST70744
Απολαύστε ασυναγώνιστη ευελιξία και άπειρες δυνατότητες προπόνησης The Pro's Pro Flat Speed...Περισσότερο

Απολαύστε ασυναγώνιστη ευελιξία και άπειρες δυνατότητες προπόνησης

The Pro's Pro Flat Speed Ring 60 cm - Πράσινο

Αναβαθμίστε το πρόγραμμα σωματικής άσκησής σας με το Pro's Pro Flat Speed Ring. Αυτό το αξεσουάρ γυμναστικής υψηλής ποιότητας είναι η απόλυτη προσθήκη στα προπονητικά σας μέσα, προσφέροντας ευελιξία, αποτελεσματικότητα και μια νέα προσέγγιση στις παραδοσιακές ρουτίνες προπόνησης. Αυτός ο κομψός δακτύλιος προπόνησης διαμέτρου 60 cm, σε ένα τολμηρό, σαγηνευτικό πράσινο χρώμα, επιταχύνει τη λειτουργική σας προπόνηση, με τις ασκήσεις κινητικότητας και τις ασκήσεις αντοχής. Είτε είστε έμπειρος αθλητής είτε ενθουσιώδης λάτρης της γυμναστικής, το Pro's Pro Flat Speed Ring προσφέρει αμέτρητους τρόπους για να στρίψετε, να γυρίσετε, να πηδήξετε και να διαμορφώσετε το ταξίδι της γυμναστικής σας.

Βασικά χαρακτηριστικά και οφέλη

Πρωτοφανής ευελιξία

Με τον επίπεδο σχεδιασμό του, αυτός ο δακτύλιος προσφέρει απίστευτες δυνατότητες συνδυασμού με άλλο εξοπλισμό προπόνησης. Χρησιμοποιήστε το ως ένα καινοτόμο χούλα-χουπ ή ενσωματώστε το σε προπόνηση πυρήνα ή κυκλική προπόνηση. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Σχεδιασμός υψηλής ποιότητας

Κατασκευασμένος για να αντέξει, αυτός ο δακτύλιος διαθέτει στιβαρό και βαρέως τύπου σχεδιασμό για να αντέχει τις αυστηρές προπονήσεις. Η διάμετρος των 60 cm υπόσχεται εύκολο χειρισμό και αμέτρητες δυνατότητες άσκησης.

Αισθητική που τραβάει τα βλέμματα

Διεγείρετε το περιβάλλον προπόνησης με το αναζωογονητικό πράσινο χρώμα του δακτυλίου Pro's Pro Flat Speed Ring. Εκτός από απαραίτητος εξοπλισμός γυμναστικής, αποτελεί και μια ζωντανή προσθήκη στον εξοπλισμό του γυμναστηρίου σας.

Δημιουργήστε ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο προπόνησης

Το Pro's Pro Flat Speed Ring είναι τελειοποιημένο για τη βελτιστοποίηση της ευελιξίας, της ευκινησίας, της ταχύτητας και του συντονισμού σας. Ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης, η προσαρμοστικότητα αυτού του δακτυλίου σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε προπονήσεις που είναι εξατομικευμένες, ποικίλες και διασκεδαστικές.

Κωδικός του κατασκευαστή:V242

Εμπιστευτείτε την αξιοπιστία της Pro's Pro και αφήστε το πράσινο Flat Speed Ring να φέρει επανάσταση στις γυμναστικές σας δραστηριότητες. Βελτιώστε την απόδοσή σας και επαναπροσδιορίστε την ευκινησία σας, προσθέτοντας ταυτόχρονα μια πινελιά χρώματος στη ρουτίνα προπόνησής σας με αυτό το συναρπαστικό και ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο γυμναστικής!

Κωδικός προϊόντος ST70744
Κωδικός κατασκευαστή: V242
Χρώμα: Πράσινος
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.