Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Αλεξίπτωτο αντίστασης Yakimasport Speed Chute (Large-56in.)

33,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

30,40 € Αποταμιεύετε 8 %
Κωδικός προϊόντος: 100040
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
3 τεμ.

Yakimasport Speed Chute (Large-56in.)

30,40 € Yakimasport Speed Chute (Large-56in.)
    ST74270
Αλεξίπτωτο ταχύτητας Yakimasport (Large-56in.) Γνωρίστε έναν καινοτόμο και δυναμωτικό τρόπο...Περισσότερο

Αλεξίπτωτο ταχύτητας Yakimasport (Large-56in.)

Γνωρίστε έναν καινοτόμο και δυναμωτικό τρόπο για να βελτιώσετε την αθλητική σας απόδοση με το Yakimasport Speed Chute. Ειδικά σχεδιασμένο για αθλητές που θέλουν σοβαρά να ωθήσουν την απόδοσή τους στο επόμενο επίπεδο.

Απόλυτος ενισχυτής απόδοσης

Ένα μοναδικό κομμάτι εξοπλισμού αντίστασης που απαιτεί από τον χρήστη να πιέσει περισσότερο τον εαυτό του στην προπόνησή του. Καθώς τρέχετε, το αλεξίπτωτο ανοίγει, δημιουργώντας μια αντίσταση αέρα που σας αναγκάζει να δουλέψετε πιο σκληρά. Αυτή η πρόκληση ενάντια στην αντίσταση του αέρα οδηγεί σε βελτιωμένη απόδοση, παρέχοντάς σας τη δύναμη και την ανθεκτικότητα που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε τα προσωπικά σας ρεκόρ και να παραμείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Ευκολία και άνεση

Το Yakimasport Speed Chute μας συνοδεύεται από ρυθμιζόμενη ζώνη μέσης, επιτρέποντας σε χρήστες με διαφορετικά μεγέθη και σχήματα σώματος να χρησιμοποιούν άνετα το προϊόν. Η προσαρμοστικότητα της ζώνης καθιστά εύκολη την τοποθέτηση και την αφαίρεση της, μειώνοντας τις περιττές διακοπές στις υψηλής έντασης προπονήσεις σας. Το σετ περιλαμβάνει επίσης μια τσάντα μεταφοράς, διευκολύνοντας τη μεταφορά του αλεξίπτωτου όπου το χρειάζεστε. Είτε πηγαίνετε για τρέξιμο στο πάρκο είτε κατευθύνεστε προς το γυμναστήριο, μπορείτε να μεταφέρετε τον αλεξίπτωτό σας με ευκολία και άνεση.

Ασυναγώνιστες διαστάσεις και προδιαγραφές

Αυτός ο μεγάλος αλεξίπτωτος έχει μέγεθος 56 ίντσες, δημιουργώντας την ιδανική έλξη για κάθε αθλητή που θέλει να ξεπεράσει τα όριά του. Οι διαστάσεις προσφέρουν βέλτιστη αντίσταση, ωθώντας σας να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια και να βελτιώσετε σταδιακά την ταχύτητα και την αντοχή σας με την πάροδο του χρόνου. Αυτό το αλεξίπτωτο ταχύτητας έχει τις ακόλουθες προδιαγραφές: * Ποσότητα συσκευασίας: * Κωδικός κατασκευαστή: Ποσότητα συσκευασίας: 1 τεμάχιο * Ποσότητα συσκευασίας: 1 τεμάχιο 100040 Ενσωματώστε το Yakimasport Speed Chute στο προπονητικό σας πρόγραμμα και γίνετε μάρτυρες ενός σημαντικού άλματος στην απόδοσή σας. Το ταξίδι σας προς την κορυφαία φυσική κατάσταση, την ταχύτητα και τη δύναμη ξεκινά από εδώ. Το μεγαλείο σας περιμένει και είναι μόνο ένα τρέξιμο μακριά. Επενδύστε στο Yakimasport Speed Chute σήμερα και γίνετε ο αθλητής που πάντα θέλατε να είστε.

Κωδικός προϊόντος ST74270
Κωδικός κατασκευαστή: 100040
Συσκευασία (αριθμός τεμαχίων): 1
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.