Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Σκάλα προπόνησης Prince Play&Stay Ladder

59,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

46,90 € Αποταμιεύετε 21 %
Κωδικός προϊόντος: 9X332000
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 96h
Ποσότητα διαθέσιμη
2 τεμ.

Prince Play&Stay Ladder

46,90 € Prince Play&Stay Ladder
    ST06616
Σκάλα εκπαίδευσης Prince Play & Stay Ανακαλύψτε τη σκάλα Prince Play & Stay Ladder, ένα...Περισσότερο

Σκάλα εκπαίδευσης Prince Play & Stay

Ανακαλύψτε τη σκάλα Prince Play & Stay Ladder, ένα απαραίτητο κομμάτι αθλητικού εξοπλισμού που έχει σχεδιαστεί για να ανεβάσει τις προπονήσεις σας στο επόμενο επίπεδο. Είτε θέλετε να βελτιώσετε την ευκινησία, την ταχύτητα ή τον συντονισμό, αυτό είναι το εργαλείο που χρειάζεστε.

Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής για εξαιρετική απόδοση

Η σκάλα προπόνησης είναι σχολαστικά κατασκευασμένη με πλαστικά σκαλοπάτια υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και σταθερότητα. Ο σχεδιασμός των 16 σκαλοπατιών προσφέρει άφθονο χώρο για πλήθος ασκήσεων προπόνησης, επιτρέποντάς σας να εργαστείτε αποτελεσματικά προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της αθλητικής σας απόδοσης. Με πλάτος 50 cm, η σκάλα έχει επαρκείς αποστάσεις ώστε να επιτρέπει σύνθετες ασκήσεις ποδαρικού χωρίς κινδύνους σκοντάμματος. Επιπλέον, ο ελαφρύς και φορητός σχεδιασμός της την καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για ευκολία μεταφοράς παντού.

Ένα επαγγελματικό εργαλείο για έναν ασυμβίβαστο αθλητή

Η σκάλα Prince Play & Stay συνοδεύεται από μια πρακτική τσάντα μεταφοράς, που επιτρέπει την εύκολη αποθήκευση και μεταφορά. Βολική για διάφορα σενάρια χρήσης, είτε στο αθλητικό σωματείο, είτε στο σπίτι, είτε στο γήπεδο, η σκάλα είναι πάντα έτοιμη για μια έντονη προπόνηση.

Κωδικός προϊόντος ST06616
Κωδικός κατασκευαστή: 9X332000
Πλάτος (cm): 50
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.