Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Σκάλα προπόνησης Pro's Pro Agility Ladder Succeed (4 m) - neon yellow

22,40 €
Κωδικός προϊόντος: V247
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
4 τεμ.

Pro's Pro Agility Ladder Succeed (4 m) - neon yellow

22,40 € Pro's Pro Agility Ladder Succeed (4 m) - neon yellow
    ST75327
Pro's Pro Agility Ladder Succeed (4 m) - Κίτρινο Νέον Γνωρίστε έναν εξοπλισμό άσκησης που...Περισσότερο

Pro's Pro Agility Ladder Succeed (4 m) - Κίτρινο Νέον

Γνωρίστε έναν εξοπλισμό άσκησης που συνδυάζει τη λειτουργία και το στυλ με τη σκάλα Pro's Pro Agility Ladder Succeed σε κίτρινο νέον. Αυτή η ζωντανή και επαγγελματικής ποιότητας σκάλα ευκινησίας συνδυάζει κορυφαίο σχεδιασμό και απόδοση, εξασφαλίζοντας το καλύτερο για την προπόνησή σας στο γυμναστήριο.

Τέλειο εργαλείο προπόνησης

Η Pro's Pro Agility Ladder Succeed είναι ένα ευέλικτο κομμάτι προπονητικού εξοπλισμού που ενισχύει την ταχύτητα, την ευκινησία, την ισορροπία και τον συντονισμό σας. Είναι ένα τέλειο αξεσουάρ για να το προσθέσετε στο πρόγραμμα προπόνησής σας, ιδανικό για αθλητική προπόνηση, προπόνηση δύναμης ή ακόμα και απλά για ασκήσεις προθέρμανσης.

Εξαιρετικά ρυθμιζόμενος σχεδιασμός

Η σκάλα ευκινησίας διαθέτει ρυθμιζόμενο σχεδιασμό με 9 επίπεδα σκαλοπάτια που μπορείτε να τροποποιήσετε για διάφορες ασκήσεις και ασκήσεις. Η δυνατότητα ρύθμισης των διαστημάτων μεταξύ των σκαλιών την καθιστά ένα εξαιρετικό εργαλείο για κάθε επίπεδο έντασης προπόνησης, που απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους αθλητές.

Ποιότητα και ανθεκτικότητα

Όπως όλα τα προϊόντα της Pro's Pro, η σκάλα Agility Ladder Succeed είναι κατασκευασμένη με απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα. Τα επίπεδα σκαλοπάτια διατηρούν τη σταθερότητα και παραμένουν άθικτα ακόμα και με τις πιο εκτεταμένες προπονητικές ρουτίνες, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή για τις ανάγκες της προπόνησής σας.

Κωδικός προϊόντος ST75327
Κωδικός κατασκευαστή: V247
Πλάτος (cm): 50
Μήκος: 400
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.