Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Μπαλάκια τένις Tecnifibre My Ball 3B

10,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

8,90 € Αποταμιεύετε 11 %
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Tecnifibre My Ball 3B

8,90 € Tecnifibre My Ball 3B
    ST93250
Tecnifibre My Ball 3B Παρουσιάζουμε την Tecnifibre My Ball 3B, μπάλες τένις επαγγελματικής...Περισσότερο

Tecnifibre My Ball 3B

Παρουσιάζουμε την Tecnifibre My Ball 3B, μπάλες τένις επαγγελματικής ποιότητας για παιδιά, σχεδιασμένες για τους εκκολαπτόμενους νέους πρωταθλητές που στοχεύουν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους. Συσκευασμένες σε σετ των τριών, αυτές οι μπάλες υπόσχονται μια εμπειρία τένις που δεν μοιάζει με καμία άλλη, προσαρμόζοντας τις μοναδικές τους ιδιότητες ώστε να προσαρμόζονται τέλεια στις ανάγκες των παικτών junior με ρακέτες 19-23 ιντσών.

Οι μπάλες τένις Tecnifibre My Ball 3B είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας σπογγώδες υλικό. Αυτή η μοναδική σύνθεση προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα σε σχέση με τις κανονικές μπάλες. Τις επιβραδύνει κατά 75% σε σύγκριση με τις κανονικές μπάλες, καθιστώντας τες ιδανικές για παιχνίδια μίνι τένις. Αυτή η ελεγχόμενη ταχύτητα επιτρέπει στους αρχάριους παίκτες να τελειοποιήσουν το χτύπημα και την τοποθέτηση της μπάλας, ενθαρρύνοντας την πρόοδο και την αυτοπεποίθηση στο γήπεδο.

Κωδικός προϊόντος ST93250
Τύπος μπάλας: σπογγώδες
Συσκευασία (αριθμός τεμαχίων): 3
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.